banner564

İskele’de eğitim faaliyetlerini sürdüren Bekirpaşa Lisesi’nin okul müsameresi gerçekleştirildi

İzleyenler tam not verdi

İskele’de eğitim faaliyetlerini sürdüren Bekirpaşa Lisesi’nin okul müsameresi gerçekleştirildi
banner598

İskele’de eğitim faaliyetlerini sürdüren Bekirpaşa Lisesi’nin bu yıl ki okul müsameresi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Etkinliğe İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da katılarak gençlerin heyecanına ortak oldu. 
İskele Bekirpaşa Lise öğrencileri okul müsameresinde kimi sesiyle, kimi dansıyla hünerlerini sergilerken, okul tiyatrosunun sunduğu gösteri ise izleyenlerden tam not aldı.
Gecede Okul Müdürü Ergin Ersoy da açılış konuşmasını yaptı. Kendileri için önemli olanın öğrencilerin müfredat gereği almış oldukları derslerin yanında edebi yönlerinin ve becerilerinin ortaya çıkmasını sağlamak olduğunu söyleyen Ersoy konuşmasının devamında şunlara yer verdi: “Günümüzde en iyi donanıma sahip becerilerini geliştiren, sosyal, kendine güvenen bireyler aranılan kişilerdir. İşte biz Bekirpaşa Lisesi eğitim ordusu olarak çocuklarımızı en iyi bilgi vermeye, bilgi ve becerilerini artırmaya, onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. Ben onları hazırlayan öğretmenlerine, idarecilerimize, performans sergileyen öğrencilerime ve buraya gelerek onları izleyen siz değerli velilerimize teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474