banner564

Göktaş yeniden başkan

Antrenörler Derneği Olağan Genel Kurulu’nda Süleyman Göktaş yeniden başkan seçildi

Göktaş yeniden başkan
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği 25.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda Süleyman Göktaş yeniden başkan seçildi.
Dernek lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığını Sadık Ulupınar, Sekreterlikleri ise Metin Altınkaya, Çağan Çerkez’in yaptığı genel kurulda 1 dakikalık saygı duruşu yapılarak başlandı. 

Faaliyet ve mali rapor aklandı
25.Olağan Genel Kurul gündemine göre ilk olarak faaliyet raporunun Dernek Başkanı Süleyman Göktaş okudu. Önümüzdeki dönem değişen birlikler, Dernekler yasasına uyum sağlayabilmek için dernek tüzüğündeki yapılması gereken değişiklikleri onaya sunacaklarını belirten Süleyman Göktaş, her zaman olduğu gibi Sivil Toplum Örgütü olduğunun bilinci içerisinde dernek tüzüğündeki öngördüğü gibi çalışmaların sürdüğünü ifade etti. 
Mali raporu ise dernek genel sekreteri Hişam Tarazi tarafından okundu. Tarazi derneğin 2015-2016 mali bilançosunda gelirleri 250.667.79 TL olduğunun, giderlerin ise 88.802.02 TL olduğunun açıkladı. Gelir ve gider hesap yansıması sonucunda derneğin 161.875.77 TL + da olduğu üyelerin bilgisine sunuldu. Faaliyet ve mali rapor oybirliği ile kabul edildi. 

Göktaş yeniden başkan
Genel kurula tek aday olarak giren Süleyman Göktaş üyelerin oybirliği ile Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Başkanlığı’na getirildi. 20 yıl dernek başkanlık yapan Süleyman Göktaş 11. kez üst üste başkan seçildi. İki yıl daha yeniden bu görevi yürütecek olan başkan Süleyman Göktaş, üyelere teşekkür ederek, yeni dönemde çalışacağı kurularını da açıkladı. Genel kurul dilek ve temenniler bölümü ile sonlandı. 

Yönetim belirlendi
Antrenörleri Derneği’nin 25.Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Süleyman Göktaş yeni yönetim kurulunu da şöyle açıkladı.
1.başkan vekili Mustafa Borataş, 2.başkan vekili Turgay Kara, genel sekreter Hişam Tarazi, Ahmet Zaifoğlu veznedar, muhasip Hüseyin Cantürk, Lefkoşa bölge sorumlusu Göksel Öcal, Mağusa bölge sorumlusu Ahmet Ogan, Girne bölge sorumlusu Ahmet Dedekorkut, İskele bölge sorumlusu İlhan Kuş, Mesarya bölge sorumlusu Aşkın Meşeli, Güzelyurt bölge sorumlusu Metin Altınkaya, Mustafa Özçığ (üye) sosyal işler ve lokal sorumlusu, Mahmut Yaman (üye) iletişim sorumlusu, Salahi Uçkan (üye) eğitim ve federasyon işleri sorumlusu, Osman Yıldızev üye. 
Yedek Üye: Emre Perçinci, Çağan Çerkez.
Denetleme Kurulu: Güvenç Erseven, Ahmet Kırşan, Mustafa Ağa
Yedek Üye: Salih Sakallı, Özben Kalfa, Metin Özerem
Haysiyet Kurulu: Sadık Ulupınar, İlker Ertemel, Salih Tarcan
Yedek Üye: Serhat Ertürk, Bülent Aytaç, Mehmet Merteroğlu

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474