banner564

Maraş kampı tamamladı

Yeni sezon hazırlıkları için Girne’de kampa giden Maraş kampı tamamlayarak Gazimağusa’ya döndü

Maraş kampı tamamladı
banner598
1.lig ekiplerinden Maraş Gençlik yeni sezon öncesinde hazırlık kamp çalışmalarını tamamladı. 28 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Girne Oskar Hotel’de gerçekleştirilen kamp oldukça güzel ortamda ve oldukça verimli geçerken 1.hazırlık dönemi 2.etap çalışmaları da başlamış oldu. Teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde gerçekleştirilen kampa 21 futbolcu katılırken, Murat Altınay, Hüseyin Özyalçın’ın kafile başkanlığında Soner Potak malzemeci olarak yer aldı. Dört günlük kamp programı çerçevesinde sabah antrenman öğleden sonra hazırlık maçları ile geçen Maraş Gençlik takımı, Ozanköy, Girne Halk Evi, Tatlısu ile de 3 hazırlık maçı yaptı. Antrenmanların dışında otel içerisinde yönetici, teknik kadro ve futbolcuların çok iyi diyalog kurmaları, birliktelik ve arkadaşlık bağlarını geliştirmeleri moral motivasyon açısından da önemli olurken, kampa ön plana çıkan unsurlardı.

Hazırlık maçları 
Kamp süresi boyunca sabah antrenman yaparak hazırlanan Maraş Gençlik öğleden sonra oynadığı 3 hazırlık maçında Ozanköy’ü 3-1, Girne Halk Evi’ni 1-0 mağlup ederek, Tatlısu’ya 4-2 mağlup oldu.  

Yönetimden sıkı denetim 
Yeni sezon çalışmalarına yoğun bir şekilde kamp programı ile devam eden Maraş Gençlik kafilesi ile birlikte olan yöneticiler sürekli olarak kampta kafile ile birlikte olarak sıkı denetim altın aldı. Maraş Gençlik takımındaki birliktelik yönetim ve teknik kadroyu mutlu ederken, kafile başkanları Murat Altınay, Hüseyin Özyalçın tüm ihtiyaçların karşılamasında koymuş olduğu katkı ve destek teknik kadro ve futbolcuları memnun etti.

Ligde kalıcı olmak istiyoruz    
Sezon başından beri çok yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Mağusa’nın kımızı beyazlı ekibi Maraş Gençlik kamp boyunca çabukluk, kuvvet, koordinasyon, dayanıklılık ve taktiksel olarak yapılan antrenmanlarda futbolcuların konsantrasyonlarından, istekli arzulu oluşlarından, çalışmalarda en iyisini yapabilme adına göstermiş oldukları gayretlerden ve disiplinli bir şeklide çalışmalarından dolayı son derece memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, çok iyi ortamda kamp gerçekleştirerek, güç depoladıklarının altını çizdi. Sezon öncesinde takım kadrosuna birçok futbolcu transfer eden Maraş Gençlik
mevcut kadro ile birlikte önemli katkılar sağlayacağını, takım içi uyumu kısa sürede aşıldığını ve gençlerden kurulu bir ekip olduklarını belirten teknik direktör Ahmet Ogan, yeni sezon öncesi takım olma yolunda çok önemli mesafeler kaydederek ligde kalıcı olmak istiyoruz dedi. Ogan, yeni sezonda hedefledikleri noktaya gelebilmek için işi sıkı tutarak koymuş oldukları hedefe ulaşmak için çalışmalara ara vermeden devem edeceklerini söyledi. 
Ogan, Girne Oskar Hotel’de gerçekleştirdikleri kampta ulaşımı sağlayan Girne Belediye başkanı Nidai Güngördü ve genel koordinatör Cem Ayken’e şahsı ve kulübü adına çok teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473