banner564

‘Ardalar Ölmesin’

Beşparmaklar Kültür Sanat Günleri kapsamında düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü

‘Ardalar Ölmesin’
banner598

Mustafa ERKAN

Çatalköy Belediyesi’nin düzenlediği Beşparmaklar Kültür Sanat Günlerinin 7’ncisi  gerçekleştirildi.  Kıbrıs Türk kültürünü, sanatçılarını değerlerini yeni kuşaklara aktararak yaşatmak için gerçekleşen etkinlikte,  geçen Cumartesi gecesi Abdullah Öztoprak’ın ‘Zayice’ adlı sahne gösterisi yer aldı.
Çatalköy meydanında gerçekleşen ve yoğun ilginin olduğu etkinlikte; Bahar Gökhan, Türkan Kürşat, Nihayet, Erin Elizel Çekimser, Mehmet Gence, Shifana, Elvan ve Mahmut geceye renk kattı.  Sosyal sorumluluk adına gerçekleştirilen programda Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu  “Ardalar Ölmesin” sloganıyla uyuşturucuya karşı farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi.
Zayiçe ile Ardalar etkinliğinin yanı bodrumsahnesi.com sıra Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği de “Sevgi Her Engeli Aşar” sloganıyla geceye farklı bir anlam kattı.   
“Kültür Sanat Günlerini Fitilledik” sloganıyla düzenlenen etkinliğin 2. günü, Ustalar Halk Dansları topluluğunun köy meydanındaki oyunlarıyla başladı. Ardından sahneye çıkan Hüseyin Altan ve ekibinin jaz müziği konseri  izleyenlerin beğenisini topladı. 7. Beşparmaklar Kültür Sanat Günleri, Sponsorlara anı plaketlerinin verilmesiyle son buldu. 


Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 20:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473