banner564

Görevi devraldı

Hamitköy Avcılık Atıcılık Kulübü başkanlığına Sami Değirmencioğlu getirildi

Görevi devraldı
banner598
Hamit SAKALLI
Hamitköy Avcılık Atıcılık Kulübü’nün (HAAK) gerçekleştirdiği olağan üstü genel kurulda üyelerin onayını alan Sami Değirmencioğlu başkanlığa getirildi.
Avcılık Federasyonu başkanı Aysın Karaderi’nin de katılıp bir konuşma yaptığı genel kurulda öncelikle divan başkanlığı oluşturuldu. Divan başkanlığını Soydan Sakallı yaparken, sekreterlikleri Mert Cambay ve Ertaç Sakallı yaptı.

Karaderi’den, keklik uçurtma kafesi sözü
Aysın Karaderi gecede yaptığı konuşmada, Avcılık Federasyonu olarak federasyona bağlı diğer kulüplere olduğu gibi, özelde Sami Değirmencioğlu’na, genelde ise Hamitköy Avcılık Atıcılık Kulübü’ne yardıma hazır olduklarını ve ilk iş olarak, kulübe bir keklik uçurtma kafesi kuracaklarını söyledi. Görevi bırakan başkan Şenol Akçabel’in okuduğu faaliyet ve mali raporlar, oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra ise tek başkan adayı olan Sami Değirmencioğlu, üyelerin tümünün onayını alarak başkanlığa getirildi.
Sami Değirmencioğlu başkanlığındaki Hamitköy Avcılık Atıcılık Kulübü’nün yeni yönetim kurulu, Salı akşamı toplanarak görev dağılımı gerçekleştirecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473