banner564

Gren Pedal’dan kriteryum yarışı

Gren Pedal tarafından organize edilen Kriteryum yarışı aynı zamanda bir festival havasında geçecek

Gren Pedal’dan kriteryum yarışı
banner598

 Green Pedal Bisiklet Kulübü tarafından organize edilen Long Beach Altın Çark Kriteryum Bisiklet Yarışı ve Festivali 28 Temmuz Cumartesi günü yapılacak.

Gençler, Elit ve Masterler kategorilerinde organize edilecek yarışta, her kategoride dereceye girecek olanlara kupa ve madalyaların yanı sıra para ödülü de verilecek.

Parkur belirlendi
Lefkoşa-İskele-Karpaz yolunun birleştiği (LOKUM rest önü) çemberiyle Mağusa istikametindeki ilk çember (Eski Mücahitler Plajı) arasında 2.5 km' lik parkurun, 20 tur geçilmesiyle gerçekleşecek yarışta bisikletçiler, toplamda 50 kilometre pedal çevirecekler. 
Tüm kategorilerin aynı anda start alacağı yarışta her dört turda ara spirint kapıları olacak ve bu kapıları ilk geçen 4 yarışmacı, sıraya göre puan toplayacak ve yarış sonunda da kapı birincileri topladıkları puanlara göre belirlenecek.

Kayıtlar 26 Temmuz’da kapanacak
Yarışa kayıtların 26 Temmuz Perşembe günü kapanacağı ve 27 Temmuz Perşembe günü de teknik toplantının yapılacağı açıklandı. Yarışın sonuçlarının ise çip sistemiyle anında belirleneceği belirtilen açıklamada kayıtların ise online olarak //pnpcomputerltd.com/greenpedal/kayit_lbcr.php adresinden yapılmaya başlandığı belirtildi.

Ödül töreni ve konser
Green Pedal Bisiklet Kulübünden yapılan açıklamada, yarış sonrasında düzenlenecek ödül töreninde dereceye girecek olanlara ödüllerinin yetkililer tarafından verileceği belirtildi.
Çeşitli eğlence organizasyonlarının müzik ve dans gösterilerinin yanı sıra miniklerin pedalsız bisiklet gösterilerinin yer alacağı organizasyonda, ödül töreni sonrasında ise konser verileceği açıklandı.

Para ödülleri açıklandı
Yarışa katılmak için Bisiklet Federasyonu Lisansının şart olduğu organizasyonda para ödülleri ise şöyle: 

Genç Kategori 16 – 17 -18 YAŞ 
1. 1000 TL
2.  500 TL
3.  250 TL

 Akcan Bisiklet/ Elit Kategori 19 -38 YAŞ
1. 1500 TL
2.   750 TL 
3.   500 TL

Master Kategori 39+ YAŞ
1. 1000 TL
2.  500 TL
3.  250 TL

Paralik Pedal Power Kapısı /Genç Kategori birincisi 300TL
Segafredo Kapısı /Master-Elit  kategori birincisi 300TL  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473