banner564

Muhammet’ten acı veda

Bursa'da iki katlı evde çıkan yangında 13 yaşındaki engelli bir çocuk öldü

Muhammet’ten acı veda
banner598
Bursa'da iki katlı evde çıkan yangında 13 yaşındaki engelli bir çocuk öldü.
Konak Mahallesi Yeşil Sokak'taki iki katlı evde ailesiyle yaşayan zihinsel engelli Muhammet Yunus Suna (13), gece yarısı babası Yusuf Suna'ya (43), üşüdüğünü söyledi. Bunun üzerine diğer odadan getirdiği elektrikli ısıtıcıyı odaya takan baba, uyumak için odasına döndü. Sabah saatlerinde çocukları Muhammet'in çığlıklarını duyan baba Yusuf Suna, duman içinde kalan odaya girmek istedi. Perdelerin ve yatağın alev aldığını gören, yoğun duman nedeniyle oğluna ulaşamayan Suna, ellerinden ve kollarından yaralandı.
İhbar üzerine mahalleye gelen itfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında, Muhammet Yunus Suna hayatını kaybetti. Suna'nın annesi Emine Suna ile dubleks olan aynı binada yaşayan Yusuf Suna'nın bacanağı Adem Ertuğrul'un kızı Muhsine Ertuğrul da dumandan etkilenerek, hastaneye kaldırıldı.
Bu arada, yanan evin karşısına oturan baba Yusuf Suna, oğlunu kurtaramadığını belirterek, uzun süre gözyaşı döktü. İki ailenin yaşadığı evde toplam 10 kişinin bulunduğu, yangının, odadaki ısıtıcının yere düşmesi sonucu çıktığının tahmin edildiği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474