banner564

Güneş'ten oyuncularına uyarılar

Şenol Güneş Lokomotiv Moskova maçında savunmaya çekilen takımı uyardı ve tekrarlanmamasını istedi

Güneş'ten oyuncularına uyarılar
banner598
Lokomotiv Moskova maçında öne geçtikten sonra takımın savunmaya çekilmesine oldukça kızan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bunun tekrarlanmamasını istedi. Ayrıca Güneş'in, Bursaspor maçında Olcay'ın yerine Quaresma'yı 11'de başlatması bekleniyor.
UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalan ve liderlik fırsatını tepen Beşiktaş, gözünü ligde Bursaspor ile oynayacağı zorlu maça çevirdi.
Ara vermeden çalışmalara başlayan siyah-beyazlılarda, Lokomotiv Moskova'ya karşı oynayan futbolcular, yenilenme antrenmanı yapmakla yetindi.
Teknik direktör Şenol Güneş, antrenman öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda Lokomotiv Moskova maçında yapılan hatalarla ilgili uyarılarda bulundu. 1-0 öne geçildikten sonra takımın savunmaya ağırlık verdiğini ve hücumda yeteri kadar etkili olamadıklarını oyunculara aktaran deneyimli çalıştırıcı, bu durumun bir daha tekrarlanmamasını istedi.
Güneş, Bursaspor maçının 11'ni de belirlemeye başladı. Savunma hattında ve orta sahada değişiklik düşünmeyen siyahbeyazlı teknik adam, hücum hattının solunda Olcay'ı yedek soyundurup Quaresma'yı görevlendirmeyi planlıyor. Güneş, Gökhan Töre ve Jose Sosa'ya da ilk 11'de yer verecek

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473