banner564

Gürcistan KKTC’de

Dr.Fazıl Küçük Spor Oyunları U14 Milli Takımlar Takım Şampiyonasına katılacak ülkeler adamıza gelmeye başladı

Gürcistan KKTC’de
banner598
XIV. Uluslararası Dr.Fazıl Küçük Spor Oyunları U14 Milli Takımlar Takım Şampiyonasına Türkiye, Gürcistan ve Moldova U14 Milli Takımları katılıyor. Müsabakalara katılacak takımlardan Gürcistan adamıza ilk gelen kafile oldu. Havaalanında kafileyi karşılayan Tenis Federasyonu Başkanı Saffet Barutcu konuk sporcu, antrenör ve Kafile Başaknı Tinatin Aslanıshvili’ye organizasyona katılımlarından duyduğu memnuniyeti iafede ederek adamızda güzel bir turnuva ve güzel dostluklara vesile olacak bir etkinlik olması dileklerini iletti. Gürcistan’ın yanı sıra Türkiye ve Moldova U14 Tenis Milli takımları da dün  akşam saatlerinde adamıza geldi. 
KKTC U14 Tenis Milli Takımı da bugün müsabakaların yapılacağı ve tüm kafilelerin konaklayacağı Korineum Golf and Beach Resort Hotel’de kampa girecek.
  
Bugün antrenman ve fikstür çekimi
Bugün  takımlar antremanlarını yapacak ve müsabakaların fikstür çekimi gerçekleşecek. Lig üsülü oynanacak müsabakalar 3 gün sürecek.11-12-13 Ekim tarihlerinde oynanacak maçlar sonunda Müsabakaların Takım sıralamaları belirlenecek.

Sponsor Korineum
Müsabakalar, Girne Esentepe’de bulunan Korineum Golf and Beach Resort Hotel’de gerçekleştirilecek. Müsabakalara evsahipliği yapacak Korineum Golf and Beach Resort ayni zamanda turnuvaya destek sponsoru olacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474