banner564

Gururlandık!

Kıbrıslı Aysel Uçkan Galatasaray’da Atletik Performans departmanında görevlendirildi

Gururlandık!
banner598

 Kıbrıslı Türk Aysel Uçkan, Galatasaray kulübüne Atletik Performans departmanına alındı.

Teknik Direktör ve Spor Yorumcusu Salahi Uçkan’ın kızı olan Aysel Uçkan bir süredir Galatasaray altyapısında görev yapıyordu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in dikkati çeken Aysel Uçkan yapılan görüşmeler sonunda Fatih Terim’in yanına alındı.
Galatasaray’ın dün gerçekleşen antrenmanında teknik direktör Fatih Terim’in isteği ile A Takım Atletik Performans departmanında çalışacak olan Aysel Uçkan da yer aldı. 
Kıbrıs doğumlu olan Aysel Uçkan, lisans eğitimini Galler’deki Swansea Üniversitesi Spor ve Egzersiz Bilimleri bölümünü bitirdikten sonra İngiltere Premier League ekiplerinden Swansea City Futbol Kulübü kadın futbol takımında bir sezon maç ve performans analisti olarak görev yaptı. İskoçya’daki Glasgow Üniversitesi’nde Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı üzerine yüksek lisansını gerçekleştiren Aysel Uçkan, son yedi ayda ise Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde bulunuyordu.
Aysel Uçkan’ın Galatasaray A takımında yeralması Türkiye medyasında da yer buldu. 
Türkiye’nin önemli gazeletelerinden Milliyet “Herkes Bu kızı konuşuyor” başlığı ile haberi duyururken NTV Spor.net haber sitesi ise “Terim’den teknik direktif”  başlığı ile haberi yayınladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474