banner564

Tatlıses sürprizi

Erdoğan ilk mitingini İzmir’de gerçekleştirdi

Tatlıses sürprizi
banner598

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçimleri için ilk mitingini İzmir'de yaptı. Burada yaptığı konuşmada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, "Sen darbe karşıtı değil darbecisin. Bay Kemal, biz ölümü korkutarak bu yolda yürüdük. CHP'yi FETÖ'nün saflarında bize yürürken bulduk" dedi. Kılıçdaroğlu için “Milletvekillerini pazarlayan bir insan” ifadesini kullanan Erdoğan, gönderilen vekillerin Meclis'te arka tarafta ağladıklarını söyleyerek, “Tayyip Erdoğan'a diktatör diyeceksin kalkıp diktatörlüğün daniskasını kendin yapacaksın” dedi. Erdoğan, miting sırasında Tatlıses'i kürsüye çağırdı. Tatlıses kürsüde Yaylalar türküsünü seslendirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimleri için İzmir'de yapılan ilk mitingde konuştu. Erdoğan, FETÖ’nün darbe girişimine karşı büyük bir mücadele verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:  FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Ben Marmaris'ten İstanbul'a hareket ettim. On binler Atatürk Havalimanı'ndaydı. Ben indiğimde 23,15'de Bay Kemal oraya gelmiş oradan Bakırköy Belediyesi'ne gidiyor.  Tankın üstüne önce ben çıkarım diyen kişi tankların korumasında havalimanından hareket ediyor. İstediğin kadar inkar et. Tüm belgelerde varsın. Yandın Kemal, yandın. Sen darbe karşıtı değil darbecisin. Bay Kemal, biz ölümü korkutarak bu yolda yürüdük. CHP'yi FETÖ'nün saflarında bize yürürken bulduk. CHP artık bugün FETÖ'nün ülkemizdeki borazanı haline dönüşmüştür. 

Vekiller ağlayarak gitti
Erkem seçim tarihi açılanır açıklanmaz birçok oyun oynandığını söyleyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:  Erken seçim kararının ilan edildiği 18 Nisan'dan bu yana yaşanan hadiseleri sizler de takip ettiniz. Anamuhalefetin ve onunla aynı telden çalanların nasıl savrulmalar yaşadıklarını gördünüz değil mi? Muhalefetin ne cumhurbaşkanı adayları ne de millete söyleyecekleriyle ilgili en küçük bir hazırlıkları olmadığı ortada. Öyle bir tezgâh kurmuşlar ki, birisi oradan sar bana 15 mebus diyor, öteki cümle bitmeden 15 milletvekilini paket yapıp gönderiyor. Meclis'te arka tarafta milletvekilleri ağlıyor. Tayyip Erdoğan'a diktatör diyeceksin kalkıp diktatörlüğün daniskasını kendin yapacaksın. Sen genel başkan olabilirsin ama o milletvekillerini pazarlayan bir insan olamazsın. İnternetten oyuncak bebek siparişi verseniz bu kadar hızlı servis olmaz. Meclis'e de yazık, o garip milletvekillerine de yazık. Bunlar siyaseti millete hizmet için değil, içerideki ve dışarıdaki Soros'ların talimatları için yapıyorlar. Sanıyorlar ki, Erdoğan olmasa milleti bunlar baş tacı edecek. Tayyip Erdoğan'ı Soros getirmedi, milletim getirdi. Tayyip Erdoğan'ı alırsa milletim alır. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474