banner564

Hakemler bilgi tazeliyor

Girne’de Grand Pasha Hotelde düzenlenen KTFF MHK Yaz Semineri bugün tamamlanacak

Hakemler bilgi tazeliyor
banner598

 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun her yıl düzenlediği Yaz Semineri resmi açılışı, dün Girne’de Grand Pasha Hotel'de yapıldı. 

Çocuk: “Zor bir sezon olacak”
Dün yapılan açılış töreninde konuşan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkan vekili Oktay Çocuk, zor bir sezonun kendilerini beklediğini belirterek hakemlerin kendilerini sürekli güncellediğini ve zor maçların üstesinden geldiğine vurgu yaptı. 

Eğitimin önemine vurgu yapıldı
Kıbrıs Türk Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş, Hakemler ve Gözlemciler Derneği başkanı Niyazi Nizam, ve Merkez Hakem Kurulu başkanı Sadık Özbilgehan da eğitimin ve seminerin önemine vurgu yaparak yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diledi.

Klasman yükselen hakemlere kokartları takıldı
Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan sınavlarda başarılı olarak klasman atlayan hakemlere ise kokartları seminer öncesinde düzenlenen törende takıldı. 

Seminer bugün tamamlanacak
Seminerin sabahki bölümünde Ellerin-kolların kural dışı kullanımı, tutmalar, avantaj konusu, penaltı alanı kararları, aldatma konuları, MHK Üyesi Derviş Atakan tarafından anlatıldı. 
TFF-MHK Eğitimcisi Muammer Tokat’ın elle oynamalar, mücadeleler, çatışma, itirazlar ve ofsayt konuları üzerine anlatımı öğleden sonra gerçekleşti.  
Seminerde bugün ise Mustafa Akçaba ve MHK başkanı Sadık Özbilgehan’ın talimatları aktarmasının ardından seminer tamamlanacak.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473