banner564

Hakemler bilgi tazeliyor

KTFF – MHK 2018-2019 Sezonu, Hakem Kış Semineri Girnedeki Grand Pasha Hotel’de başladı

Hakemler bilgi tazeliyor
banner598

 Abdullah ZAİFOĞLU

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından organize edilecek olan KTFF-MHK Hakem Kış Semineri, 23-24 Ocak 2019 tarihlerinde Girne Grand Pasha Hotel’de gerçekleştiriliyor. Seminerin açılışı bugün saat 10.00’da gerçekleşecek. Söz konusu seminerde KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu açılış konuşmasında konuşacak.
Bu yıl Türkiye’den konukların da yer alacağı seminerde TFF MHK Başkanvekili Bedri Dölkeleş, TFF MHK Üyesi Kadir Tozlu, TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şahin ve eski hakem Erman Toroğlu katılacak.

Seminer dün başladı
Seminerin ilk gününde dün öğlenden sonra hakemlerin hotele yerleşmesi ile saat 14.00’te başladı. İlk günkü programda, MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, hakemlerle birlikte geride kalan ilk devrenin analizine dair değerlendirme yapıldı.
Daha sonra MHK Üyesi Derviş Atakan’ın Elle Oynamalar  ve Ellerin Kullanımı, BGŞ, UVA (DOĞSO-SPA), Ceza Alanı Kararları, Mücadeleler, Tutmalar, Aldatmalar, Çatışma ve Oyun Kuralları konularında video gösterimli olarak hakemlerle karşılıklı tartışılarak anlatıldı.
  2018-2019 Sezonu, Hakem Kış Semineri bugün saat 10.00’da yapılacak açılış, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve konuşmalar ile başlayacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474