banner564

Hakemler yeni sezona merhaba dedi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren hakemler resmi sezon açılışını dün gerçekleştirdi

Hakemler yeni sezona merhaba dedi
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU
2016-2017 sezonu için takımlarımda olduğu gibi hakemler de yeni sezonu dün Atatürk Stadı’nda yaptıkları ilk çalışma ile açtı.
Atatürk Stadı’ndaki sezon açılışından önce merhum hakemlerimizden Şakir Ambar kabri başında ziyaret edildi. Daha sonra Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun da katıldığı açılış gerçekleştirildi.
Yeni sezon programına göre hakemler 17-21 Ağustos tarihleri arasında Federasyon Başkanı’nın da katılacağı kamp çalışması için Türkiye’deki Çanakkale iline gidilecek. 6 Eylül 2016 tarihinde hakemler atletik teste tabi tutulacaklar. 7-9 Eylül tarihlerinde de Grand Pasha Otel’de Seminer düzenlenecek  
Açılış öncesinde KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Niyazi Nizam ve EPAK Başkanı Derviş Atakan birer konuşma yaptılar.

Hasan Sertoğlu (KTFF Başkanı): “Lig bu sezon daha zorlu geçecek”
Federasyon Başkanı Hasan Sertoğlu hakemlerden yeni sezona iyi motive olmalarını, liglerdeki takım sayılarının değiştiğini, bu nedenle yönetilecek maç sayısının da arttığını belirtti. Bu nedenle ligin daha zorlu geçeceğini, işlerinin daha zor olduğunu söylerken tüm hakemlere yeni sezonda başarılar diledi.

Sadık Özbilgehan (MHK Başkanı): Hakemlere güvenimiz tam”
MHK Başkanı Sadık Özbilgehan konuşmasında hakemlerin biten sezonu başarı ile tamamladıklarını, bu sezon da ayni başarıyı göstereceklerini ve güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Yeni sezona iyi hazırlanmalarını, hakem gibi davranmalarını, özellikle yapılacak olan testler ve seminerlere mutlaka katılmaları gerektiğini belirtti. Özbilgehan ayrıca, KTFF’ye de her zaman yanlarında olmasından dolayı teşekkür etti.  

Niyazi Nizam (Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı):”En iyisini yapacağız”
Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Niyazi Nizam konuşmasında yurt dışında yapılacak kampla ilgili olarak hakemleri bilgilendirdi. Sezonun bitmesiyle birlikte BTM maçlarının hemen başlamasına rağmen başarılı bir geçiş yaptıklarını dile getiren Nizam, sezon açılışı ile birlikte bu sezon da çok çalışarak başarılı olacaklarını vurguladı. Nizam, kısıtlı bütçe ile en iyisini yapacaklarına inandığını belirterek tüm hakemlere başarılar diledi.

Süper Kupa Girne’de gece maçı olarak oynanabilir
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu sezon öncesi oynanacak olan Süper Kupa maçının, ışıklandırma çalışmalarına başlanan Girne 20 Temmuz Stadı’nın yetiştirilmesi halinde açılışla birlikte gece oynatılması için çalışacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473