banner564

Değirmenlik sahaya indi

Mesarya’nın yeşil-beyazlı ekibi yeni sezon çalışmalarına dün yaptığı antrenmanla başladı

Değirmenlik sahaya indi
banner598
Erkut MAHSUCU 
Değirmenlik sezonu umutlarla açtı. Mesarya'nın yeşil beyazlı ekibi Değirmenlik sezonu Mustafa Piro önderliğinde açtı. 

Victor antrenmanda 
Değirmenlik takımının geçen sezon attığı gollerle takımın ligde kalmasında büyük pay sahibi olan Nijeryalı golcü antrenmanda yer aldı. Adı sıkça transfer dedikodularına karışan Nijeryalı golcünün mutlu olduğu görüldü.

Asilkan ve İbrahim geri döndü
Değirmenlik takımında geçen sezon yaşadığı ağır sakatlık sebebi ile uzun süre sahalardan uzak kalan İbrahim Mert de antrenmanda yer aldı. Yine geçen sezon yönetim ile anlaşamayan ve futbol oynamayan eski kaptan Asilkan Sadıkoğlu da antrenmandaki yerini aldı. 

Piro: Kalıcı olmak istiyoruz 
Değirmenlik takımında yeni sezon açılışı yapılırken Teknik Direktör Mustafa Piro ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi. 

İlk hazırlık maçı MTG ile oynanacak
İlk hazırlık maçını 24 Ağustos'ta yapacak Değirmenlik takımının Teknik Direktörü Mustafa Piro, “Çok az bir süremiz kaldı. Sezonu geç açmış olmamıza rağmen en iyi şekilde hazırlanıp sezona iyi girmek istiyoruz. İlk hazırlık maçımızı MTG ile oynayacağız” dedi.  

Transferler devam edecek
Sezon açılışına Macar Transfer Terjek ve Fikri de katılırken Piro, transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Piro, “Transferlerimiz devam edecek. Sezonu sıkıntılı geçirmek istemiyoruz. Gereken yerlere transferler yapılacak. Victor'un takımda kalmasını istiyorum” dedi.

Yeni sistem, yeni yapılanma 
Sezona büyük umutlarla girdiklerini ifade eden Piro sezona yeni bir sistem ve yeni bir yapılanma ile sezona girdiklerini ve alt yapıya büyük önem verdiklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473