banner564

Hamitköy galibiyete kilitlendi

Ahmet Sakallı yarın oynayacakları Merit Alsancak Yeşilova maçından üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi

Hamitköy galibiyete kilitlendi
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet 1.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezona Süper Lig hedefiyle giren Hamitköy’de gözler yarın Merit Alsancak Yeşilova ile oynanacak olan kritik mücadeleye çevrildi. Yedi hafta sonunda Merit Alsancak Yeşilova 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda 16 puanla lider durumdayken, zirve yarışından kopmak istemeyen Hamitköy ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda 10 puanla 6.sırada yer alıyor. Hamitköy açısından 6 puanlık bir karşılaşma olan Merit Alsancak Yeşilova mücadelesi öncesinde Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı açıklamalarda bulundu ve galibiyeti hedeflediklerini söyledi.

Zirveden kopmayacağız
Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, Hamitköy olarak zirve mücadelesinden kopmak istemediklerini ve kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını ifade etti. Sakallı, takım olarak Merit Alsancak Yeşilova ile kendi evlerinde oynayacakları mücadeleye iyi hazırlanıp kazanmayı hedeflediklerini ve ilk devreyi üst sıralarda bitirmeyi istediklerini söyledi.

Adil yönetim istiyoruz
Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, sezon başından beri aleyhlerine hatalı düdükler çalındığını ve sürekli olarak hakem hatalarına maruz kaldıklarını belirtti. Sakallı, Mesarya karşılaşmasında net penaltılarının verilmemesini, geçtiğimiz hafta ise Düzkaya ile oynadıkları karşılaşmanın 5. dakikasında yan toptan buldukları golün hakem tarafından iptalini şaşkınlıkla izlediklerini ifade ederek hakemlerden adil bir yönetim göstermelerini istedi.

Taraftarımızı yanımızda istiyoruz
Ahmet Sakallı, Hamitköy’ün oynayacağı bu kritik karşılaşmada taraftarına ihtiyacı olduğunu ve Hamitköy taraftarlarının karşılaşmaya gelerek takıma destek vereceğine inandığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473