banner564

Hamitköy’den gövde gösterisi

Başkan Evren Mannaş geceye katılanlara ve maddi destekte bulunanlara teşekkür ederek hedefi büyüttü

Hamitköy’den gövde gösterisi
banner598
K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Hamitköy geçtiğimiz akşam düzenlediği dayanışma gecesinde adeta gövde gösterisi yaptı.
China Bazaar, Hüseyin Hacumusa, Ahmet Yaşar Karahüseyin ve Mahmut Moda’nın katkıları ile düzenlenen ve yoğun bir katılımın olduğu gecenin sunuculuğunu Mustafa Şeytan yaptı. Başkan Evren Mannaş, gecede yaptığı konuşmada kulübe destek verenlere, sahanın fiziki alt yapısına katkılarda bulunan Türkiye Cumhuriyeti Elçiliği’ne ve geceye katılanlara teşekkür etti. Evren Mannaş, takımın hedefinin değişmediğini söylerken, Süper Lige çıkma yolundaki inançlarını koruduklarına vurgu yaptı.
UBP Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KTFF Genel Sekreteri Oktay Çocuk, Hamitköy kulübü eski başkanları ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı gecede davetliler, çalınan müziklerle eğlenceli saatler geçirdiler.
Gecede kulübe maddi yardım toplandı, başta kulübün ana sponsorları Özkan Paralik Ltd ve Şensal Yapı Market’in bağışları olmak üzere toplam 50,000 TL maddi katkı sağlandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474