banner564

Hamitköylüler kenetlendi

Emir Miş Başkanlığındaki Hamitköy Yönetim Kurulu, geçtiğimiz akşam kulüp lokalinde düzenlediği rakı gecesinde, taraftar ve sempatizanları ile kenetlendi.

Hamitköylüler kenetlendi
banner598
Seniha Kanatlı’nın sunuculuğunda yapılan gece, başkan Emir Miş’in açılış konuşması ile başladı. Emir Miş konuşmasında kulübe ve rakı gecesine katkı koyanlara teşekkür ederken, futbol takımının da kısa süre içerisinde üst sıralara yükseleceğini vurguladı. 
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu asbaşkanı Oktay Çocuk ve futbol camiasının önde gelen isimlerinin de katıldığı geceye, siyasi olarak sadece Hamitköy Spor Kulübü üyesi olan milletvekili Ersin Tatar katıldı.
Angelo Ajans mankenlerinin de görev yaptığı gecede, sanatçı Demet Gencelli’nin söylediği şarkılar geceye katılanlar coşturdu. Oryantal Dilaram’ın dansları ise geceye ayrı bir renk kattı.
Gecede Hamitköy eski başkanları Ahmet Özturan ve Nejmi Sıddık’a teşekkür plaketi verildi. Gecede düzenlenen açık artırmanın ödülü ise Çeliksan Plaza direktörü, Hamitköy eski başkanı Savaş Çelik’e verildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474