banner564

Harekete geçiyoruz

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, yeni sezona yönelik transfer ve teknik heyet konusundaki çalışmalara başlıyor

Harekete geçiyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper Lig’in Doğu temsilcisi Gençler Birliği yeni sezona yönelik çalışmalara yarın start veriyor. Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte, diğer takımlara göre kendilerinin ağır gittiğini, ancak günün sonunda iyi bir noktada olacaklarına inandığını belirtti.

Ahmet Ogan’a talibiz
Önceliğin yeni sezon öncesi teknik adam olduğunu belirten Mustafa Gülcan bu doğrultuda ilk durağın Ahmet Ogan olduğunu vurguladı. Ahmet Ogan ile geçen sezon iyi işler çıkardıklarını aktaran kulüp başkanı Gülcan, bu doğrultuda genç teknik adamla yarın masaya oturacaklarının altını çizdi. İki tarafında belli şartlarının mutlaka olacağını hatırlatan Mustafa Gülcan, Ahmet Ogan ile prensip anlaşmasına varmak için ise her türlü şartı zorlayacaklarını vurguladı.

Abbas ve Emir ilk transferler
Beklenmedik bir şekilde Hüseyin Gökşan ve Mehmet Çavuş’un takımdan ayrılmalarının sorulması üzerine ise demeç veren Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, iki oyuncunun takım adına önemli isimler olduğunu ancak yeni sezonda takımda olmayacaklarını ve Dumlupınar’ı tercih ettiklerini belirtti. Geçen yıl talihsiz sakatlıklar yaşayan Abbas ve Emir’in en az transfer kadar önemli olduğunu aktaran Gülcan, bunların yanında ise takıma takviyelerin olacağını belirtti. Hoca ile anlaşma sonrası transfer konsunda daha net konuşabileceklerini belirten Mustafa Gülcan, bu sezon daha iyi olacaklarını vurguladı.

Ayağımız yere basıyor
Uzun bir aradan sonra çıktıkları Süper ligde geçen yıl ki mücadelelerinin iyi olduğunu aktaran Gülcan, bu sezon ise geçen yıla göre tecrübe anlamında daha iyi noktada olacalarını belirtti. Ayaklarının daha sağlam bir şekilde yere basacağını hatırlatan Gülcan, şu sıralar basında çok yer almasalar bile çalışmaların Gençler Birliği adına devam ettiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474