banner564

Havada uluslararası heyecan

KKTC Hava Sporları Federasyonu’nun organizasyonunda 4 gün sürecek “North Cyprus F3J Open Model Uçak Şampiyonası” hafta sonu yapılacak.

Havada uluslararası heyecan
banner598
Geçitkale Havaalanı içerisinde  gerçekleştirilecek şampiyonada 13 ülkeden 67 sporcu mücadele edecek.
Hava Sporları Federasyonu Model Uçak Sorumlusu Hakan Oruz ve Eğitim Sorumlusu Serkan Özcezarlı federasyon merkezinde bugün düzenledikleri basın toplantısında “7. Kuzey Kıbrıs Model Uçak F3 J 2015” şampiyonası hakkında bilgi aktardılar. 

13 ülkeden 67 sporcu
Şampiyonaya Türkiye ve KKTC’nin yanı sıra Almanya, İngiltere, Rusya, Ukrayna, Slovakya, ABD, İsvec, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Finlandiya  ve Norveç’ten  toplam 67 sporcu katılacak. 

Cumartesi elemeler Pazar final
Yapılan açıklamada bugün ve yarın yapılacak  resmi antrenman uçuşları, sonrasında  Cumartesi günü yapılacak ön elemeler sonrasında Pazar günü ise final uçuşları gerçekleştirilecek. Final uçuşlarının ardından ise Pazar günü saat 16.30 da ödül töreni ile şampiyona tamamlanacak. 

Ünlü işadamı Mustafa Koç da geliyor
Türkiye’den Soarist Havacılık Kulübü ile birlikte ünlü işadamı Mustafa Koç ve dünya şampiyonluğunu 4 yıldır elinde bulunduran takım arkadaşı alman Philipe Kholp’un  da yarışacağı şampiyona sporcular için EURO lig öncesi ciddi bir sınav olarak değerlendiriliyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473