banner564

Hazırlık berabere bitti

Gençlik Gücü sezonun ilk hazırlık karşılaşmasını Baf Ülkü Yurdu ile yaptı

Hazırlık berabere bitti
banner598
Süper Lig’in yeni takımı Gençlik Gücü, 2016-2017 futbol sezonu öncesi ilk hazırlık karşılaşmasını dün yaptı. Baf Ülkü Yurdu’nun antrenman sahasında oynanan karşılaşma 2-2’lik beraberlikle tamamlandı.
İlk hazırlık karşılaşmalarında taktik değil uyum çalışması yaptıklarını belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, sahaya çıkmadan önce futbolcularından oyun disiplinini bozmama ve sahada gerekli konuşmama konularında uyardı.
Karşılaşmaya 27 kişilik kadro ile giden ve tüm futbolcularına oynama şansı veren Göksun, 2-2 berabere biten karşılaşmada, futbolcularının sergilediği futboldan memnun oldu.
Gençlik Gücü Yönetim Kurulu’nun da tam kadro olarak hazır bulunup izlediği karşılaşmada, gözler özellikle yabancı futbolcuların performanslarındaydı.
Yeşil beyazlı takım sezonun ikinci hazırlık karşılaşmasını 13 Ağustos 2016, Cumartesi günü Dumlupınar ile yapacak. Atilla Topaloğlu Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17.15’te başlayacak.
Gençlik Gücü, sezon öncesi yurt dışı hazırlık kampını 26 Ağustos – 2 Eylül 2016 tarihleri arasında Türkiye’nin Aktepe ilinde gerçekleştirecek. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474