banner564

Zor bir görev bizleri bekliyor

Hamitköy Spor Kulübü başkanı Evren Mannaş gündeme dair önemli açıklamalar yaptı

Zor bir görev bizleri bekliyor
banner598
Erkut MAHSUCU
Hamitköy Kulüp Başkanı Evren Mannaş yeni sezonda ligin daha çetin geçeceğini ve kendilerini zor bir görevin beklediğini belirterek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“Birlik ve beraberlik zamanı”
Hamitköy Spor Kulübü Başkanı Evren Mannaş önemli açıklamalar yaptı. Mannaş camiaya birlik mesajı vererek sözlerine şöyle başladı: “Hamitköy camia olarak büyük bir camiadır. Köklü ve başarılı bir geçmişimiz var. Yeni bir sayfa açtığımız bu dönemde ben Hamitköy halkına birlik ve beraberlik çağrısı yapıyorum.''

“Hedefimiz Süper Lig”
Geçen sezon zor bir süreç geçirdiklerini aktaran Mannaş sözlerine şöyle devam etti: “Geçen sezon zor şartlar altında kötü bir sezon geçirdik. Bu sezon geçen sezon yaptığımız hataları bu sezon yapmak istemiyoruz. Hedefimiz Süper Lig. Hamitköy camiasının hedefi her zaman büyüktür.”

“Alt yapıya önem veriyoruz”
Göreve geldiği günden beri alt yapıya önem verdiklerini aktaran Mannaş sözlerine şöyle devam etti: “Ülke gençliğin önünü açmak istiyoruz. Bu ülke UEFA'ya üye bir ülke değildir. Ülke gençliğine kulüplerin verdiği önemi federasyon da vermelidir.”

“Çok önemli projelerim var”
Hamitköy camiasının birlik ve beraberlik içersinde olması gerektiğini vurgulayan Mannaş sözlerine şöyle devam etti: “Camiaya her zaman birlik ve beraberlik mesajı veriyorum. Birlik olursak çok güzel projelerim var. Bu projelerimi uzun vadede hayata geçirmeyi planlıyorum. Özellikle alt yapı ile ilgili projelerimi hayata geçirirsem geleceğin Hamitköy'ünü yaratmış olacağım.”

Tüm takımlara başarılar
Bu sezon zor bir sezon geçireceklerini aktaran Mannaş sözlerini şöyle tamamladı: “'Bu sezon zor bir sezon bizleri bekliyor. Takımlar sezona büyük umutlarla hazırlanıyor. Bizde zor bir sezon geçireceğimizin bilincindeyiz. Tüm takımlara başarılar diliyorum'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473