banner564

Pembe Oda’da dehşet

Sivas'taki cezaevinde bulunan cinayet hükümlüsü, kendisini ziyarete gelen eşinin boğazını meyve bıçağıyla keserek öldürdü

Pembe Oda’da dehşet
banner598
Sivas'ta cezaevinde bulunan cinayet hükümlüsü, kendisini ziyarete gelen eşinin boğazını meyve bıçağıyla keserek öldürdü. 
Olay, önceki gün akşam saatlerinde Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Leyla Avcı (29), 16 yıl hapis cezasına çarptırılan Gaziantep nüfusuna kayıtlı eşi Metin Avcı'yı (33) ziyaret için cezaevine geldi. Leyla Avcı ve Metin Avcı, cezaevinde eşlerin görüşmeleri için hazırlanan 'Pembe Oda' adı verilen odaya geçti. Avcı çifti, bir süre sonra odaya meyve tabağı aldı. 
İddiaya göre, Metin Avcı, bilinmeyen bir sebeple tartıştığı eşinin boğazını, odaya meyve tabağıyla getirilen bıçakla kesti. Daha sonra kendi bileklerini de keserek intihara kalkıştı. Odadan gelen sesler üzerine içeri giren gardiyanlar, Leyla Avcı'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Talihsiz kadının cesedi otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırılırken, bileklerini kesen Metin Avcı ise olay yerine gelen ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cenazesi Malatya’ya gönderildi
Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'nde, mahkûm eşi tarafından özel odada meyve bıçağıyla boğazı kesilerek öldürülen kadının cenazesi Malatya'ya gönderildi. Cinayet suçundan 16 yıl hapse mahkum edilen eşi Metin A. (29) tarafından öldürülen Leyla A'nın Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundaki otopsi işlemleri tamamlandı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Leyla A'nın yakınları cenazeyi alarak Malatya'ya götürdü. Otopsinin bitmesini bekleyen Leyla A'nın yakınlarının oldukça üzgün oldukları gözlendi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474