banner564

“Hedef büyük koşmak gerek”

Futbol yaşantısını Sivas U-16 takımında sürdüren Alperen Gülmez, Sivas'ta yaşadığı süre zarfında yaşadıklarını, hayallerini, hedeflerini ve başarılarını anlattı

“Hedef büyük koşmak gerek”
banner598
Erkut MAHSUCU
Cihangir U-15 takımında oynarken Sivas'a giden ve futbol hayatını orada sürdüren Alperen Gülmez kısa süreli tatil için adaya döndü. Genç futbolcu Sivas'taki yaşadığı süreci sadece Diyalog Spor Servisi'ne anlattı.

Tatil amaçlı gidiyordum
Yurt dışına tatil amaçlı gittiğini ve bu kez sevdiği işi yapmak için gittiğinde yaşadığı duyguları anlatan Gülmez sözlerine şöyle başladı; '' Eskiden sadece tatil amaçlı gittiğim yerlerde, hayatın gerektirdiği her şeyi yaşadım. Farklı bir ortam ve coğrafi olarak soğuk bir yer ama insanların gösterdiği sıcaklık, ilgi ve alaka beni ayakta tutuyor” dedi.

Futbol oynamak beni zorladı
Futbol oynarken zorlandığını ifade eden Gülmez, ''Yolda yürümenin bile zor olduğu kardan buzdan insanların düşüp sakatlandığı yerlerde futbol oynamak beni zorladı. Düzenli bir takıma gitmek, kadroda yer alabilmek çok fazla çalışmak ve aynı zamanda orayı korumak çok önemli ve bende bunu yapmaya çalışıyorum. Sahalar çok bakımlı ve tesisler ise mükemmel” diye konuştu.

Cihangir ve Kıbrıs benim için çok önemli
Cihangir camiasının bu süreçte kendisini desteklediğini aktaran Gülmez Cihangir ve Kıbrıs'ın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu belirterek “Yaklaşık 4 aydır Sivas alt yapısındayım. Ada'da eğitim ve spor iç içedir. Eğitimim, spor veya burs gibi imkanlar elde edebilirsem adaya geri dönerim” dedi.

Şampiyonluk yaşadım
Sivas'ta bulunduğu süre zarfında şampiyonluk yaşadığını aktaran Gülmez ''Başarmak için yılmadan çalışmak çok önemlidir. Her yaşın kadrosu var. 15, 16, 17, 19, 21, yaş gruplarında takımlar var. Şampiyonluk yaşadığım grup U-17 grubuydu. Sivas'ta ilk senemde U-17 yaş grubunda yaşadım bu şampiyonluğu ve il şampiyonu olduk. Mart ayında kendi katakorim 
U-16 grubu maçları başlayacak. Burada da şampiyon olup çifte mutluluk yaşamak istiyorum.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474