banner564

Hedef daha yukarısı

Mormenekşe futbolcusu Emre, daha başarılı olmak için çalıştıklarını söyledi

Hedef daha yukarısı
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig takımlarından Mormenekşe’nin genç orta saha oyuncusu Emre Kuvvetlişahin takım olarak hedeflerinin hep daha yukarılara çıkmak olduğunu söyledi.

“Takımın iyi bir havası var ve bunun devamı için çalışıyoruz”
Bu sezon Mormenekşe orta sahasında bütün maçlarda ilk 11’de başlayan ve başarılı bir performans sergileyen Emre Kuvvetlişahin Mormenekşe olarak iyi bir hava yakaladıklarını ve bunun devamı için çalıştıklarını söyledi. Kişisel olarak da kendisinin sürekli daha iyi olmak için çalıştığını söyleyen Emre şunları söyledi. ”Daha üst seviyelere futbolumu taşımak istiyorum bunun içinde çok çalışıyorum. Çalışırsan iyi olursun, çalışırsan kazanırsın ve bende çalıştığım için aynı zamanda bu işi sevdiğim için bazı şeyleri başardığımı düşünüyorum.”

“Lefke hedefi olan iyi bir takım”
Bu hafta oynanacak olan Lefke maçını da değerlendiren Emre, “Zorlu bir deplasmana çıkıyoruz. Lefke her zaman hedefleri olan iyi bir takım. Geçen hafta kaybettiği 3 puan ve bizimde kaybettiğimiz 3 puan var ve her iki takım da bunun telafisi için sahaya çıkacak. Antrenmanları iyi ve sakatlıksız bitirip puan veya puanlar için bu zorlu deplasmana gidiyoruz. İyi olanın kazanacağı bir maç olsun.”

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2016, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474