banner564

Gelecekleri garantide

İFÜ’de düzenlenen törende üniversite ile öğrencileri arasında iş sözleşmesi imzalandı

Gelecekleri garantide
banner598
Uluslararası Final Üniversitesi’nde (İFÜ) düzenlenen imza töreninde üniversite ile öğrencileri arasında İş sözleşmesi imzalandı.  
Hazırlanan belgeleri öğrencilere DMG Group Başkanı ve Uluslararası Final Üniversitesi mütevelli heyeti başkanı Dimağ Çağıner ve Uluslararası Final Üniversitesi rektörü Abdullah Öztoprak takdim etti.
Belgelerin dağıtılmasından önce öğrencilere hitap eden Dimağ Çağıner,  Uluslararası Final Üniversitesi’nin 36 yıllık final Eğitim Kurumları’nın tecrübesi ve KKTC’de DMG şirketler grubunun güçlerini birleştirerek yapmış olduğu bir eğitim alanı olduğunu kaydederek, “Bizim için burası bir ticarethane değil. Bizim burada amacımız Final Eğitim kurumlarının 36 yıllık tecrübesini bizim burada yapmış olduğumu yatırımların karşılığında gelecekte bu topraklara eğitimi ile birlikte sahip çıkabilecek yeni bir neslin oluşmasına katkı sağlamaktır” dedi.

Üst düzey ziyaretler gerçekleştirildi 
Öte yandan Uluslararası Final Üniversitesi kurucuları; DMG Şirketler Grubu ve Üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Dimağ Çağıner, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ve Uluslararası Final Üniversitesi (UFÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova ve Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu’na nezaket ziyaretlerinde bulundu.
Özdemir Berova’ya yapılan ziyarette konuşan İbrahim Taşel, Final Eğitim Kurumları ve Uluslararası Final Üniversitesi ile ilgili bilgi verdi, üniversitenin faaliyetleri ve hedeflerini aktardı.  
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, eğitimde uygulamanın önemi ve eğitim dönemi sonrası kurumun verdiği istihdam garantisine işaret ederek bu güvencenin öğrenci üzerindeki etkisinin başarıya yansıyacağını dile getirdi. Profesör Dr. Öztoprak Uluslararası Final Üniversitesi’nin eğitimde kalite anlayışı ile yola çıktığını söyledi.
Bakan Berova ise ülkemizdeki üniversitelerin eğitimde kaliteye önem vermeleri gerektiğini belirterek,  yeni YÖDAK yasası çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu anımsattı. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474