banner564

Hedef kayıpsız dönmek

Yedinci haftada Lapta ile karşılaşacak olan Gönyeli bu maçtan mutlaka galibiyet almak istiyor

Hedef kayıpsız dönmek
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ 
K-Pet Birinci Lig’in iki kayıpsız takımı Lapta ile Gönyeli takımları yedinci haftada, zorlu mücadelede buluşuyor. Geçtiğimiz hafta Mormenekşe karşısında aldığı galibiyetle birlikte liderlik koltuğuna oturan Gönyeli'de hedef zor deplasmandan yara almadan dönmek.   

İyi durumdayız
Gönyeli antrenörü Emre Perçinci Lapta deplasmanı öncesi yaptığı açıklamada Mormenekşe karşısında aldıkları galibiyetin koydukları hedef adına önemli olduğunu söyledi. Takımın her geçen gün daha iyi noktaya gelmesi için aralıksız çalıştıklarını belirten Perçinci, artık tüm dikkatlerini zorlu Lapta deplasmanına çevirdiklerini aktardı. 

Hedefler aynı
Lapta takımı ile Gönyeli takımının hedeflerinin ayni olduğunu aktaran Perçinci, temposu yüksek seyir zevki güzel bir karşılaşmanın yine kendilerini beklediğini ifade etti.

Sabri cezalı, Raif belirsiz 
Zorlu Lapta deplasmanı öncesi Sabri'nin cezalı Raif'in ise sakatlığının devam ettiğini söyleyen Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, Raif'in tedavisine başlandığını ve durumunun maç günü belli olacağını söyledi. Sezon öncesi uzun lig maratonunu göz önünde bulundurarak geniş ve alternatifli kadro yarattıklarını da ifade eden Perçinci, görev alacak olan her ismin sonuna kadar görevini yapacağından şüphesinin olmadığını ifade etti. 

Hedef kazanarak dönmek
Her maçın ayrı bir hikayesi olduğunu ve her maç farklı bir stratejiyle yola çıktıklarını da ifade eden Perçinci, zorlu deplasmandan kayıpsız dönmek istediklerini söylerken, zor maça dört idmanla hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473