banner564

Herkes çok istekli

Geçmiş sezonlara göre bu sezon öncesi camianın isteğinin fazla olduğunu aktaran Menekşeli, bunun sürmesini istedi

Herkes çok istekli
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Başarılı bir sezonu geride bırakan Mormenekşe yeni sezon öncesi çalışmalara hız verdi. Mormenekşe kulüp Başkanı Metin Menekşeli yaptığı değerlendirmede, camiada geçmiş yıllara göre bu sezon farklı bir motivasyonun bulunduğunu vurguladı.

Takım benim değildir
Mormenekşe takımının kendisine ait olmadığını aktaran kulüp başkanı Metin Menekşeli, bu nedenle herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini vurguladı. Şu an itibariyle dernek ve kadın kollarının özveri ile çalıştığını aktaran Menekşeli, bunun sezonun genelinde sürmesi halinde önlerinin açık olduğunu belirtti. Yaşanan bu iyi gelişmeler sonrası bayramın 3. gecesi olan, 19 Temmuz akşamı Salamis Otel’de bir dayanışma balosu yapacaklarını hatırlatan Menekşeli, sezon öncesi camianın iyi bir ortamda bir araya geleceğini vurguladı.

Başarının sürmesini istiyoruz
Geride kalan sezonda önemli işlere imza attıklarını hatırlatan Mormenekşe kulüp başkanı Metin Menekşeli, yeni sezonda ise en büyük beklentilerinin bu başarının sürmesi yönünde olduğunu belirtti. Süper ligde şampiyonluk veya zirve diye bir düşünceye sezon öncesi sahip olmadıklarının altını çizen Menekşeli, süper ligde kalıcı ve başarılı bir takım olmanın öncelik olduğunu hatırlattı. Aynı bütçe ile yola çıkacaklarını daha fazlasının mümkün olmadığını da belirten Metin Menekşeli, transferde ise fazla ses getirebilmenin bu noktada zorluğuna dikkat çekti.

Saha konusunda mücadele
Geeçen sezon sahalarının kötü zemini ile çok eleştiri aldılarını da belirten Menekşeli, bu konuda çok mücadele ettiklerini ve yeni sezonda yeni bir zeminde mücadele edeceklerini söyledi. Bu nedenden ötürü spor dairesi müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na teşekkür eden Menekşeli, kendilerine Cahitoğlu’nun her konuda yardımcı olduğunu vurguladı. Sahanın ilerleyen günlerde tadilata gireceğini ve yeni sezon öncesi hazırlık dönemi için saha aramaya başladıklarını hatırlatan Menekşeli, en kısa sürede bu sorunuda çözeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474