banner564

Hesaplar 3 puan için

Hedefleri farklı olan iki takımın mücadelesinde Yenicami de Türk Ocağı da galip gelmek istiyor

 Hesaplar 3 puan için
banner598
Süper Lig’de 18.hafta önemli maçlara sahne alacak. İkinci devrenin düşüşte ekibi Yenicami ile 4 haftada 10 puan toplayarak bir anda kendini 8. sırada bulan Türk Ocağı Limasol, kozlarını 5 Mart Cumartesi günü Lefkoşa Atatürk Stadı’nda paylaşacak.

Yenicami formsuz, Ocak formda
İkinci devrede ilk 4 haftayı geride bırakırken, şampiyonluk adaylarından Yenicami sadece 5 puan toplayabilirken, Türk Ocağı ise devre arasında takıma yaptığı takviyelerle birlikte güçlü bir kadro oluşturdu ve 10 puan topladı. İki takımın da kazanmak isteyeceği bu zorlu karşılaşma 5 Mart Cumartesi günü Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak. 

Yenicami yarıştan kopmak istemiyor
Lefkoşa’nın siyah beyazlı ekibi Yenicami, şampiyonluk iddiasını sürdürme adına kazanmak istiyor. 27 puanla altıncı sırada bulunan Yenicami zirvedeki takımların birbirleri ile yapacakları maçları da göz önünde bulundurarak yarışın içinde yer almak istiyor.

Ocak tehlikeden uzaklaşmak istiyor
Zirve yarışından uzakta bulunan Türk Ocağı orta sıralardaki yerini yukarılara taşıyarak olası bir tehlikeden uzaklaşmak için Lefkoşa’dan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Türk Ocağı son haftalardaki çıkışını da sürdürerek çıkabildiği kadar yukarılara çıkmak istiyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473