banner564

Hesaplar galibiyet için

Bugün Yeni Boğaziçi deplasmanına gidecek olan Gençler Birliği şampiyonluk iddiasını devam ettirmek istiyor

Hesaplar galibiyet için
banner598
Şampiyonluk parolası ile yoluna devam eden Gençler Birliği, bugün deplasmanda oynayacakları, kümede kalma mücadelesi veren Yeni Boğaziçi ile ilgili hazırlıklarını tamamlayan G.Birliği üç puana odaklanmış durumda. 

Kayıpsız dönmemiz lazım
Teknik direktör Hasan Topaloğlu, hedefledikleri Süper Lig şampiyonluğuna ulaşabilmeleri için mutlak kayıpsız dönmek zorunda olduklarına inandığı zorlu Yeni Boğaziçi virajı ile ilgili açıklama yaptı. Süper Lig’in tamamlanmasına 5 hafta kala, kendi sahalarında oynadıkları B.Bağcıl maçını kazanarak, zirvedeki rakiplerinin de puan kaybetmesiyle, haftalardır peşinde koştukları şampiyonluk yarışı potasına iyice girdiklerine dikkat çeken teknik direktör Hasan Topaloğlu “Şimdi önümüzde, beş hafta kaldı. Yani bu, beş finalimiz demek. Kazanmaktan başka çaremiz olmayan bu beş maç, belki de bize, 82 yıllık tarihimizde ilk şampiyonluğu getirecek” dedi. 

Taraftarlara çağrı
Öncelikle şimdi tüm hedefimiz, Yeni Boğaziçi deplasmanından üç puanla dönmek olacak. Çalışmalarımızı, aynı motivasyon ve istekle devam ettirip, bu maça hazırlanıyoruz. Hem zor bir rakip, hem de kötü bir zemin bizi bekliyor. Ancak şampiyon olmak istiyorsak, bu zorlukları aşmasını bilmeliyiz. Biz inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Bu yolda bizimle yürümek için, bu haftadan itibaren daha fazla taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.  


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2016, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474