banner564

“Hoca beni sevemedi“

Roma’ya transfer olan Salih, Ersun Yanal ile kanlarının uyuşmadığını söyledi

“Hoca beni sevemedi“
banner598
Fenerbahçe'nin Roma'ya kiralık olarak gönderdiği Salih Uçan, İtalya'daki günlerini ve sarı-lacivertli kulüpte yaşananlara dair açıklamalarda bulundu.
Takımın Avusturya'daki kampında soruları yanıtlayan Salih, öncelikli hedefinin uzun yıllar yurt dışında oynamak olduğunu belirtirken Çizme'de ilk işinin İtalyanca öğrenmek olduğunu dile getirdi.
Aykut Kocaman döneminde takımın önemli parçalarından biri olan Salih Uçan, Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesiyle dakikaları gün gün azalmıştı. Sezon sonunda sarı-lacivertli takımdan ayrılacağı ve adı birçok Anadolu kulüpleriyle anılmaya başlayan 20 yaşındaki yıldız transfer döneminde tercihini Roma'dan yana kullanmıştı.
Takımın kamp yaptığı Avusturya'da konuşan Salih, Ersun Yanal'ın ayrılışını ve aralarındaki bağı da dile getirdi. Genç Romalı, Yanal'ın ayrılışına şaşırdığını aktardı ve birlikte çalıştıkları dönem için ise; "Beni neden oynatmadığına dair birçok konu konuşuldu. Beni bir türlü sevemedi. Kanımız uyuşmadı heralde desek yalan olmaz. Çünkü ordan evvelki sezon Aykut Kocaman ile ilk yılım olmasına rağmen ciddi şans bulmuştum. Eğer kalsaydım beni PTT 1. Lig'e kiralarlardı" ifadelerini kullandı.

"Beni benden iyi tanıyorlar"
Genç orta saha Roma'da geçirdiği günleri alışma sürecini ise şöyle anlattı; "Yavaş yavaş İtalyanca öğrenmeye başladım. Amerika kampı çok faydalı geçti. Hocam beni tam istediğim bölgede oynatıyor. Zaten Roma, Fenerbahçe'ye geldiğim ilk sezon bana göz koymuş, izlemişler hep. Ancak Fenerbahçe 5 milyon euro isteyince geri çekilmişler ve beklemişler. Geçen sezon Ersun Yanal beni oynatmayınca onlar da tekrar teklif yapıp, aldılar. Aslında beni benden iyi tanıyorlar ve futbol yapımı bilerek aldılar.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474