banner564

Sil baştan kadro

Geçen seneki kadrosundan neredeyse tümünü kaybeden Dumlupınar yeni takım kurmaya çalışıyor

Sil baştan kadro
banner598
Yeni sezon hazırlıklarını haftada 6 gün 7 antrenmanla sürdüren Dumlupınar’da teknik direktör Kılıçali Kahraman geçen seneden farklı bir takım oluşturularak futbolcuları kaynaştırmaya çalışıyor. Kılıçali Kahraman, futbolcuların antrenmanlara olan ilgisinin ve antranmanlardaki performanslarından memnun olduğunu söyledi.

4 transfer tamam iki futbolcu ile görüşülüyor
Kahraman takıma Mustafa Sakallı, Hüseyin Yeşilbaş, İltaç ve Görkem Çıkakoğlu kardeşleri kadrolarına kattıklarını belirterek 2 futbolcu ile görüşmelerin devam ettiğini futbolcularla anlaştıklarını ve kulüpleriyle anlaşma aşamasında olduklarını kaydetti.

Yeni bir takım kuruyoruz
Kahraman geçen sene takımda oynayan 7 futbolcunun kiralık olduğunu ve bu futbolcuların gittiğini Mehmet Kansel’in futbolu bıraktığını, Arif ve Erenh’in ise yurtdışına gittiğini belirterek “yeni bir takım kuruyoruz. Uyum süreci zor olacak” dedi.

Hazırlık maçlarına Gençlerbirliği ile başladı
Yeni sezon hazırlık maçlarına hafta sonu 30 dakikalık derver halinde Gençlerbirliği ile oynadıklarını belirten Kılıçali Kahraman bu hafta sonu da Dipkarpaz ile hazırlık maçında eksikleri göreceklerini kaydetti.

Kamp  4-7 Eylül
Yeni sezon kamp çalışmalarını 4-7 Eylül tarihinde gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten Kılıçali Kahraman kampın yurtiçinde olacağını ve bu kamp ile gerekli yüklemeleri yapacaklarını kaydetti.

Hedef  transferlere ve çalışma şartlarına göre
Kılıçali Kahraman hedeflerini yapılacak transferlere ve çalışma şartlarına göre belirleneceğini belirterek “hayalci olmamak lazım. Gerçekçi olduğumuz sürecek hedefe ilerleyebiliriz. Başarabileceğimiz hedefleri koyacağız” dedi.

Saha sorunu büyük dert
Saha sorununun kendileri için büyük sıkıntı olduğunun altını çizen Kılıçali Kahraman, şu anda MTG Genç takımı ile Canbulat shaasında sahayı bölüşerek çalıştıklarını belirterek MTG A takımın çalışmalarına başlamasıyla sıkıntının yeniden gündeme geleceğini söyledi.

Maçlarımızı Canbulat’ta istiyoruz
Kılıçali Kahraman Dr. Küçük Stadı’nın merkezi stad olması nedeniyle antrenman izini verilmediğini kendisinin de antrenman yapamadığı bir stadda maç istemediğini belirterek “sentetikte antrenman yapıp çimde futbol oynamak doğru değil. Bu nedenle maçlarımızı da Canbulat Stadı’nda oynamak istiyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 08:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

And oscar goes to new UN and Akel secretary Mr Hasan Nuri

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 3 yıl Önce

Kıbrıs Cumhuriyeti Garantörü Olan Türkiye
Kıbrıslı Türklerden ve Rumlar’dan , Avrupa Birliğinden , BM Güvenlik Konseyinden ve 5 Büyüklerden onay alırsa Kktc neden Türkiye’nin 82. İli olmasın ki

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 3 yıl Önce

Kıbrıs Cumhuriyetinin Garantörü olan Türkiye,
İngiltere , Yunanistan , Kıbrıslı Türkler , Kıbrıslı Rumlar , Avrupa Birliği, BM Guvenlik Konseyi ve Beş GK yi Daimi Üyesi onay verdikten sonra niye Kktc Türkiye’nin 82. vilayeti olmasın ki !

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Hala anlasilamamis KKTC fiilen Turk topragi oldu TC ab ye tam uye olmadan da statuko degismez

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 3 yıl Önce

Kıbrıs Cumhuriyeti Garantörü olan Türkiye, İngiltere, Yunanistan, Kıbrıslı Türkler, Kıbrıslı Rumlar , Avrupa Birliği, BM Guvenlik Konseyi ve 5 BMGK Daimi Üyesi onay verdikten sonra niye Kıbrıs’ın Kuzeyi Kktc Türkiye’nin 82. ili olmasın ki !

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 3 yıl Önce

Kıbrıs Cumhuriyetinin Garantörü Turkiye , İngiltere, Yunanistan, Kıbrıslı Türkler, Kıbrıslı Rumlar, BM Güvenlik Konseyi, Beş Daimi BMGK üyesi, onay verdikten sonra niye Kıbrıs’ın Kuzeyi Kktc Türkiye’nin 82. vilayeti olmasın ki ,

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474