banner564

İskele’de farklı 11

Ligin ikinci devresinde istediği sonuçları alamayan Yenicami’de Gençler Birliği karşısında revizyona gidiliyor

 İskele’de farklı 11
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

Lig’in ikinci devresine Cihangir galibiyetiyle başlamasına rağmen, sonrasında  Bağcıl ve Yeni Boğaziçi ile berabere kalarak önemli puanlar yitiren Yenicami’de, daha sonra ise Küçük Kaymaklı ve Türk Ocağı karşısında alınan mağlubiyetler sonrası puanları unutan başkent temsilcisinde, gözler bu hafta deplasmanda oynanacak olan Gençler Birliği karşılaşmasına çevrildi. Gençler Birliği deplasmanı öncesi spor servisimize demeç veren Yenicami antrenörü Emre Perçinci, İskele’de farklı bir on birin sahada olacağını, yaşadıkları sıkıntıyı kadroda revizyona giderek çözmeyi deneyeceklerini söyledi.

Lige tutunmalıyız
Zirveden uzak kalmış olmalarına rağmen, motivasyonlarını kaybetmemeleri gerektiğini belirten Emre Perçinci, kupa serüvenin halen devam ettiğini belirtti. Bu nedenle lige yeniden dönüş ve çıkış adına İskele deplasmanının fırsat olduğunu aktaran Yenicami Teknik Direktörü Emre Perçinci, hafta arasını iyi değerlendirerek Gençler Birliği karşılaşmasına hazır olduklarını aktardı. Zorlu rakipleri karşısında mücadele olarak en üst seviyede mücadele etmek zorunda olduklarını aktaran Perçinci, sürpriz on birin ise İskele deplasmanında sahada olacağını aktardı.

Ünal ve Ousmane yok
Gençler Birliği karşısında 4 sarı kartlı olan Ünal ile birlikte, kırmız kart cezalısı Ousmane’nin yer almayacağını aktaran Emre Perçinci, sakatlığı devam eden Adil’in ise son durumunun maç günü netlik kazanacağını vurguladı. Gençler Birliği’ni maç öncesi iyi analiz ettiklerini aktaran genç çalıştırıcı, rakipleri üzerinde bir takım önlemler alacaklarını söyledi. Bu kadar puan kaybının takım üzerinde negatif etki yarattığını doğrulayan Perçinci, İskele deplasmanından alınacak olan iyi sonuç sonrası, kupa maçı öncesi normale döneceklerine olan inancını aktardı. Gençler Birliği deplasmanı öncesi, tüm hazırlıklarını tamamladıklarının aktaran genç çalıştırıcı maç saatini beklediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2016, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474