banner564

İsmail GG’de

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun kararı ile yeniden 1.lige alınan başkent temsilcisi Gençlik Gücü dün Bağcıl’dan İsmail Soydan’ı renklerine bağlayarak gücüne güç kattı

İsmail GG’de
banner598
Suma Zafer’i başkanlığa getirerek önce iç transferde kendi oyuncuları ile hemen hemen anlaşan ve transferde harekete geçen yeşil beyazlı ekip Hüseyin Haşimoğlu, Onurcan ve Ragıp’ı renklerine bağlamıştı. 2.ligde mücadele etmeye hazırlanan yeşil beyazlı ekip federasyonun Serdarlı’yı ligden atıp Gençlik Gücü’nü 1.lige alması ile GG yönetimi yeniden transfer harekâtına başladı.
Kaleye, forvete ve orta sahaya transfer yapmayı planlayan yeşil beyazlı ekip, dün ilk olarak tecrübeli başarılı orta saha oyuncusu İsmail Soydan’ı renklerine katmayı başardı. Lisansı Bağcıl’da bulunan ve Binatlı’nın da ısrarla renklerine katmak için yoğun uğraş verdiği İsmail için dün Bağcıl başkanı Hasan Besim’le anlaşmaya varan GG yönetimi oyuncuyu renklerine katmayı başardı. Daha sonra İsmail ile bir araya gelen GG başkanı Suma Zafer son anlaşmayı yaparak basına poz verdi.  

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474