banner564

Büyük bir adım

Yalova ve Bostancı Bağcıl birleşme konusunda büyük bir adım atarak genel kurullarına gitmeye hazırlanıyor

Büyük bir adım
banner598
Büyük birleşme

Bostancı’nın iki güzide kulübü Yalova ile Bostancı Bağcıl kulüpleri birleşmek için adım attı.
Yalova ve Bostancı Bağcıl kulüp başkanlarının sezon bitmeden yaptıkları görüşme sonrasında geçen süreçte olumlu gelişmelerin yaşandığı ve iki kulüp taraftarlarının da birleşmeye olumlu baktığı gelen bilgiler arasında.

İki başkan buluştu
Dün yeniden buluştukları öğrenilen iki kulüp başkanı Tahsin Mertekçi ve Hasan Besim’in konuyu yönetimlerine götürerek genel kurul çağrısı yapma konusunda anlaştıkları da belirtildi.

Bağcıl ve Yalova genel kuruldan yetki isteyecek
Bostancı Bağcıl’ın dün akşam yaptığı yönetim kurulu toplantısında konunun görüşüldüğü ve genel kuruldan yetki alınarak konunun ileriye götürülmesi için yetki alınması kararlaştırıldı.
Yalova kulübünün ise bugün veya yarın akşam yapacağı yönetim kurulu toplantısında genel kurulu kararı alacağı belirtiliyor.

İsim konusunda Aydın Yalova öne çıkıyor 
Birleşecek iki kulübün isminin ne olacağı ve takımın renklerinin ne olacağı konusunda görüşmelerin devam ettiği belirtilirken Bağcıl’ın güneydeki ismi olan Aydın, Yalova veya Yalova Aydın isminin öne çıktığı da gelen bilgiler arasında.

Sertoğlu’na bilgi verildi
Konuyla ilgili olarak Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’na bilgi verildiği ve Sertoğlu’nun konuya çok olumlu yaklaştığı gereken kolaylığı da göstereceği belirtilen açıklamada bu birleşmenin ülke futbolu açısından büyük bir gelişme olduğunun da altı çizildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473