banner564

Kaçmaz: Hata lüksümüz yok

Bugün Cihangir deplasmanına gidecek olan Değirmenlik’in teknik direktörü iddialı açıklamalarda bulundu

Kaçmaz: Hata lüksümüz yok
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’de son 3 haftaya girilirken ligde kalma umudu devam eden Değirmenlik, ligin 28.haftasında, bölge derbisinde bugün Cihangir’e konuk olacak. Değirmenlik açısından oldukça kritik bir karşılaşma olan derbi öncesinde Değirmenlik Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz açıklamalarda bulunarak hata lükslerinin olmadığının altını çizdi.

“Mücadeleye devam edeceğiz”
İzzet Kaçmaz, haftalar önce kendileri için küme düşer denildiğini ancak gösterdikleri mücadele ile ligde kalma umutlarını son 3 haftaya taşıdıklarını ifade etti. Kaçmaz, kalan son 3 karşılaşmada da aynı özveri, istek ve mücadeleyi sergileyerek ligde kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. GAÜ Çetinkaya ve Lefke karşılaşmalarının kendileri için kayıp olduğunu belirten Kaçmaz, son 3 haftada hala ümitleri olduğunu ve mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

“Kazanmak istiyoruz”
İzzet Kaçmaz, Cihangir’in ezeli rakip, ebedi dost olduğunu belirtirken derbide hata lüksleri bulunmadığını vurguladı. Cihangir’in ligin kaliteli ekiplerinden olduğunu ifade eden Kaçmaz, karşılaşmanın fair play çerçevesinde geçmesini ve izleyenlere güzel bir futbol sergilemeyi temenni ettiğini sözlerine ekledi. İzzet Kaçmaz, kritik derbi öncesinde eksiklerinin bulunmadığını, ayrıca Gençali’nin de takıma geri döndüğünü belirterek karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473