banner564

Kadro netleşiyor

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında lider Beşiktaş ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Galatasaray'da derbi kadrosu şekillenmeye başladı.

Kadro netleşiyor
banner598
Teknik direktör Jan Olde Riekerink, Beşiktaş önünde çıkaracağı 11'i büyük ölçüde belirledi.
Sarı-kırmızılı ekipte Semih Kaya ve Aurelien Chedjou, sakatlıkları dolayısıyla Beşiktaş maçında forma giyemeyecekler. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalindeki Çaykur Rizespor mücadelesinde 18 kişilik kadroya alınan Wesley Sneijder ise derbide sahada olacak. Sakatlığını tamamen atlatan Bilal Kısa da geniş kadroda kendine yer bulacak.
Muslera'nın önündeki ikili, savunmadaki eksiklerden dolayı zorunlu olarak Jason Denayer-Hakan Balta olacak. Hollandalı çalıştırıcı, son haftalarda çıkışa geçen Lionel Carole'e sol bekte şans verecek. Ancak savunmanın sağı konusunda henüz net karar verilmedi. Bu bölge için ilk aday Koray Günter. Diğer seçenek ise Martin Linnes. Riekerink, sağ bek tercihini maç günü yapacak.
Orta sahada Selçuk İnan-Emre Çolak ikilisinin görev yapması bekleniyor. Riekerink hücumu Sinan Gümüş, Wesley Sneijder ve Yasin Öztekin ile destekleyerek Lukas Podolski'yi tek forvet oynatacak.
Riekerink'in B planı ise Selçuk İnan-Ryan Donk ikilisi ile başlayıp, Emre Çolak'ı kanatlarda görevlendirmek. Bu durumda Yasin Öztekin ya da Sinan Gümüş'ten biri yedek bekleyecek. Yaklaşık 3 ay sonra Çaykur Rizespor maçıyla sahalara dönen Sinan, oynadığı futbolla takdir toplamıştı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473