banner564

Stuttgart Boblingen masterleri adamızda

Mağusa Futbol Masterleri Derneği’nin davetlisi olarak KKTC’ye geldiler

 Stuttgart Boblingen masterleri adamızda
banner598
Haziran 2015'de Mağusa Futbol Masterleri Derneği'nin Stuttgart-Boblingen Futbol Masterleri'ni ziyareti ardından kurulan dostluğun devamı neticesinde, Mağusa Futbol Masterleri Derneği’nin davetlisi olarak, Stuttgart-Boblingen Futbol Masterleri kafilesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne geldi. 
Stuttgart-Boblingen Futbol Masterleri kafilesi, ülkemizde bulunacakları süre içinde bir dizi etkinliklerin yanısıra adanın tarihi ve turistik yerlerine ziyaretler gerçekleştirecek. 
7 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 18:30 da Canbulat stadında Mağusa Futbol Masterleri ile Stuttgart-Boblingen Futbol Masterleri arasında yapılacak dostluk karşılaşmasının ardından yapılacak koktey ile iki taraf oyuncuları yöneticileri ve bazı siyaset adamlarının katılımlarıyla dostlukların pekişmesi ve gelişmesi sağlanacak. 8 Mayıs Pazar günü her iki takım oyuncularının katılacağı tekne turu ile güzel bir gün geçirilmesi ve Mağusa bölgesinin denizden görünümü sağlanacak. Stuttgart-Boblingen Futbol Masterleri kafilesi 9 Mayıs Pazartesi gününe adamızdan ayrılacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473