banner564

Gençlerle tek tek ilgilendi

Katıldığı etkinlikte konuşan Meral Akıncı, Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi’ne katkı yapmaya her zaman hazır olduğunu belirtti

Gençlerle tek tek ilgilendi
banner598
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı, özel gereksinimli bireylere ve ailelerine her türlü fiziki, sosyal, yasal ve manevi ulaşırlığın sağlanmasında bireylerin, kurumların ve devletin büyük sorumluluğu bulunduğunu kaydetti.
Akıncı, Anneler Günü dolayısıyla Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi’nin düzenlediği etkinliğe katıldı.
Meral Akıncı, buradaki konuşmasında Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi’nin ihtiyaçlarına ve isteklerine katkı yapmaya her zaman hazır olduğunu belirtti. 
Çocuklar ve gençler Meral Akıncı’yı Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi’nde gelişinde gül yapraklarıyla karşıladı. Akıncı, çocuklarla ve gençlerle tek tek ilgilendi, anneleriyle sohbet etti.
Akıncı, Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi’nde bulunan çocukların özel olduğu kadar, annelerinin de özel olduğuna dikkat çekerek, “Annelerin yaptıkları ve yaşadıkları çok farklıdır. O nedenle sizin gibi annelerin her an ellerinin öpülmesi, yüreklerinin okşanması ve el üstünde tutulması gerekiyor” dedi. 
Meral Akıncı’ya çocuklar çiçek ve yaptıkları el işi çalışmalarını takdim ederken, Akıncı da çocuklara ve annelerine hediye verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473