banner564

Kadro tamam

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nde görev dağılımı yapıldı

Kadro tamam
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneğinde Eylül ayı sonunda yapılan genel kurulu sonrasında başkanlığa getirilen Süleyman Göktaş yönetiminde çalışacağı yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı. Önceki akşam Dernek lokalinde yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında bazı önemli kararlar da alındı. Toplantıda Derneğin web sayfasının yeniden düzenlenerek güncellenmesi, Metehan bölgesinde dernek adına 6.5 dönüm yerin sosyal tesisler yapılması için Süleyman Göktaş, Turgay Kara, Mustafa Özçığ’dan oluşan çalışma komitesi oluşturulmasına, Tüzük tadilatının yapılması için Süleyman Göktaş, Enver Sedat Simavi, İlhan Kuş, Av. Hasan Demirsu Tüzük çalışma komitesinde görev almaları ve hukuk bürosu ile görüşülmesi, Ligin altıncı haftasından itibaren süper, 1. ve 2. Ligde görev yapan teknik adamlar ve antrenörleri ile dernek lokalinde her hafta toplantı yapılarak yaşanan sıkıntılar sorunlar ve diğer konular ile ilgili görüş alış verişinde bulunulması, daha sonrada geniş kapsamlı bölgesel toplantıların yapılması, üyelik kayıtları ve yıllık üye aidatlarının tutulması için Hişam Tarazi, Hüseyin Cantürk’ün görevlendirilmesi için kararlar alındı. Aralık ayında düzenlenecek olan AEFCA (Avrupa Antrenörler Birliği) (Alliance Of European Futbool Coaching Association) semineri katılacak antrenörlerin belirleme ve görevlendirme ile ilgili karar ise gelecek hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısına bırakıldı.  
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneğinde Süleyman Göktaş başkanlığında görev yapacak yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı şöyle oluştu.
As Başkan Mustafa Borataş, Genel Sekreter Hişam Tarazi, Dış İlişkiler Sorumlusu Cengiz Uzun, Muhasip Hüseyin Cantürk, Veznedar Metin Altınkaya, Futbol Federasyonu Eğitim sorumlusu Turgay Kara, Yüksel Öcal, Ahmet Zaifoğlu, Hukuk İşlerinde sorumlu Enver Sedat Sivami, Lefkoşa Bölge sorumlusu Mustafa Özçığ, Vehbi Özerem, Basın ve Gazi Mağusa bölge sorumlusu Ahmet Ogan, İlhan Kuş, Girne Bölge sorumlusu Salahi Uçkan, Ahmet Dedekorkut, İskele Bölge sorumlusu Mustafa Kabasakal, Mesarya Bölge sorumlusu Aşkın Meşeli, Web sayfa sorumlusu Mahmut Yaman görev yapacak.  

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474