banner564

Kaldı 270 dakika

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim derbi sonrasında açıklamalarda bulundu

Kaldı 270 dakika
banner598

 Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri derbi sonrası açıklamalar yapan Fatih Terim, "Maçın hakkını verdik mi, verdik. Futbolun hakkını verdik mi, açıkçası verdik. Emeğimizi alın terimizi verdik. Ruhumuzu sahaya koyduk mu, koyduk. Dualarımız kabul oldu mu, oldu. Daha çok atabilir miydik, atabilirdik. Hak ettik mi, hak ettik." dedi. Galibiyet için yardımcıları ve oyuncularını kutlayan Terim şampiyonluk konusunda umutlu konuştu ve  şu ifadeleri kullandı:  

"Açıkçası, 50 bin inanmış yüreğe de buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü
Cim Bom'un başı taraftarıyla dik durur. Onun için taraftarıyla dik yürür. Bundan sonraki maçlarımız için Allah yardımcımız olsun. Bugün oynama süreleri eşit ama oyuna baktığımızda Beşiktaş'ın en etkili tarafı rakip sahada fazla oynamasıydı. Bugün onu önledik. Bizim alanımızda çok fazla kalmasına ve pas yapmasına izin vermedik. Bugün her hattıyla hak eden bir Galatasaray vardı. Kaldı 270 dakika. İnşallah bu 270 cdakikayı en iyi şekilde değerlendireceğiz”.
Linnes ve Mariano'nun durumları için de konuşan Terim, "İkisine de nazar değdirdim galiba. Mariano sakatlandı, Martin'in ayağı bayağı oyulmuş. İnşallah Akhisar maçına kadar biri düzelir. İki tane profesyonel bekimiz var. Sol bek Yuto'yu zaten söylemiyorum. O her daim bütün zekasını, ruhunu, oyununa zaten veriyor."  diyerek defanstaki üç ismi övdü. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473