banner564

Kaleciler iddialı

Yarın Süper Kupa’da karşılaşacak olan iki kulüp de kupayı almak istiyor

Kaleciler iddialı
banner598
Süper Kupa’da yarın karşılaşacak olan Mağusa Türk Gücü ile Küçük Kaymaklı’nın file bekçilerine Türkkan Delideniz ve Hasan Piro’ya büyük iş düşecek.
Süper Kupa’ya sayılı günler kala heyecan da artmaya devam ediyor. Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü ile Kıbrıs Kupası şampiyonu Küçük Kaymaklı’nın karşılaşacağı süper finalde kaleciler Türkkan Delideniz ve Hasan Piro’ya büyük iş düşecek.

Türkkan: Az hata yapan kupayı alacak
Bu önemli maç öncesi Diyalog Spor Servisi’ne görüşlerini aktaran Mağusa Türk Gücü file bekçisi Türkkan Delideniz, ‘’Öncelikle ligi kupayla kapattık, kupayla açmak istiyoruz. Takım olarak bu kupayı istiyoruz. Geçen senenin kadrosunu koruduk. Şampiyonluğun verdiği özgüvenle daha da iyi bir Mağusa Türk Gücü izlettireceğimize inanıyorum. Küçük Kaymaklı da iyi transferler yaparak daha da güçlendi. Zor ve zevkli bir maç olacağını, az hata yapanın kupayı alacağını düşünüyorum’’ şeklinde konuştu.

Piro: Tek düşüncemiz kupayı kazanmak
Küçük Kaymaklı file bekçisi ve kaptanı Hasan Piro ise ‘’MTG maçına çok iyi hazırlandık. Tek düşüncemiz kupayı kazanarak lige girmek. Türk Gücü geçen yılın şampiyonu ve kadrosu oturmuş bir takım. Biz de iyi transferler yaparak daha da güçlendik. Her iki camianın da müzesinde olmayan bir kupa olduğu için her iki kulüp açısından da önemli ve anlamlı bir maç olacaktır. Kupayı kazanmak için ben ve takım arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini yapmak için sahaya çıkacağız. Seyir zevki bol, centilmence, hak edenin kazanacağı ve fair play ruhu çerçevesinde bir karşılaşma geçmesini temenni ediyorum. Umarım maça gelen futbol severlere iyi bir futbol izlettirebiliriz’’ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473