banner564

Kamp yoğun başladı

Gençlerbirliği ikinci devre hazırlıklarını dün Girne’de başlayan kampta sürdürüyor

Kamp yoğun başladı
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in ilk yarısında başarılı bir performans ortaya koyan Gençlerbirliği, sezonun ikinci devresi için hazırlıklarına dün Girne Pia Bella Otel’de start verdi.
Gençlerbirliği antrenörü Ahmet Ogan yaptığı açıklamalarda sezon hazırlıklarına Girne’de başladıklarını ve günde çift idman yaptıklarını belirtti. Kamp hazırlıklarında 21 futbolcularının dahil olduğunu belirten Ahmet Ogan, antrenmanların daha çok güç, çabukluk ve taktik üzerine yoğunlaştığını söyledi. 

İki hazırlık karşılaşması oynayacağız
Hazırlık kampı çerçevesinde 8 Ocak Perşembe günü Türk Ocağı ve 10 Ocak Cumartesi günü Düzkaya ile hazırlık karşılaşmaları oynayacaklarını belirten Ahmet Ogan, böylece ikinci yarı öncesi takımın durumunu öğrenebileceklerini söyledi.

3 transfer yapmak istiyoruz
Transfer konusuna da değinen Ahmet Ogan, Mehmetçik takımından Tacettin Köse, İbrahim Köse ve Murat Abuzet isimlerini alarak savunma ve orta saha hatlarına takviye etmek istediklerini vurguladı. Ahmet Ogan bu 3 transferi bitirerek ikinci yarıya en hazır şekilde girmek istediklerini söyleyerek açıklamalarına son verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473