banner564

Karadağ’ın çöküşü 1-2

Yalova konuk olduğu Lefke’den 2-1’lik skorla 3 puanı alan takım oldu

Karadağ’ın çöküşü 1-2
banner598
Yer: Lefke 16 Ağustos Stadı
Hakemler: Evren Karademir, Enver Kalkın, Ahmet Özkurtuluş
Lefke: Ahmet, Stelios, Hüseyin, Yılmaz, Arif, Yakup (Aziz), Semih, Zekai (Amstrong), Smart, Shabat (Allen), Kasım
Yalova: İrfan, Çağlar, Yusuf, Aykut, Serkan, Emmanuel (David), Erdinç, Cemal (Muammer),Israel, Mithat (Buğra), Mahmut
Goller: 28.Dk Kasım (Lefke), 34.Dk Emmanuel (P), 67.Dk David (Yalova)

Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in 22.haftasında Batı derbisinde karşı karşıya gelen Lefke ile Yalova’nın mücadelesinde gülen taraf konuk ekip Yalova oldu. Lefke böylece üst üste 4.mağlubiyetini almış oldu. Lefke, Yalova’ya mağlup olduğu mücadeleyi Stelios’un 32.dakikada kırmızı kart görmesinden dolayı yaklaşık 60 dakika 10 kişi oynadı.
6.dk: Yalova atağında Yusuf sağ kanattan topu ceza sahasına ortaladı. Israel’in kafa vuruşu az farkla üstten auta gitti.
9.dk: Yalova atağında Cemal’ın pasıyla savunma arkasına sarkan Israel, uygun pozisyonda vuruşunu yaptı ancak top yandan dışarıya gitti.
15.dk: Lefke atağında Yılmaz'ın pasıyla topla buluşan Zekai'nin vuruşunu kaleci İrfan kornere çeldi.
28.dk: Lefke atağında Shabat'ın akıl dolu pasıyla bir anda kaleci İrfan ile karşı karşıya kalan Kasım, aşırtma vuruşunda topu filelere gönderdi. LEFKE 1-0 YALOVA
32.dk: Yalova atağında Israel kaleci Ahmet ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunda top Ahmet’ten geri geldi. Dönen topa bir kez daha vuran Israel’in şutunda top pozisyona dahil olan Stelios’un eline çarptı ve hakem Evren Karademir penaltı noktasını gösterirken Stelios’u da kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.
34.dk: Penaltı atışını kullanan Emmanuel topu filelere gönderdi. LEFKE 1-1 YALOVA
67.dk: Yalova atağında Cemal pasını David'in koşu yoluna aktardı. Lefke savunmasında Arif bu topa müdahale edemeyince David kaleci Ahmet ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunda topu filelere gönderdi. LEFKE 1-2 YALOVA
80.dk:  Lefke atağında Kasım, Muammer'in müdahalesiyle ceza sahası içerisinde yerde kaldı ve hakem Evren Karademir penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kasım’ın penaltısında kaleci İrfan göle izin vermedi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yalova Lefke’den 2-1’lik skorla 3 puanı aldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2017, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474