banner564

Kararım kesindir

Yalova Kulüp Başkanı ile görüşme süreci yılan hikayesine dönen Gökman Davutoğlu, son noktayı koydu

Kararım kesindir
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yalova takımı ile son iki sezonu başarılı bir şekilde geçirdikten sonra, play – off sürecinde takımı süper lige taşıyan Gökmen Davutoğlu’nun Yalova serüveni son buldu. Son günlerde basında yer alan haberlere son noktayı koyan tecrübeli çalıştırıcı yeni sezonda Yalova ile yola devam etmeyeceğini bildirdi. Kulüp Başkanı Tahsin Mertekçi ile aralarında şahsi sorunun olmadığını dile getiren Gökmen Davutoğlu, Yalova takımına bundan sonraki süreçte başarılar diledi.

Nasıl bakılırsa öyle görülüyor
Herkesin konuya farklı gözle ve farklı pencereden baktığını belirten Gökmen Davutoğlu, bu nedenle konunun nasıl bakılıyorsa o şekilde görüldüğünü ifade etti. Yalova ile yaşanan iki sezonluk sürecin kendisi adına inanılmaz keyifli ve anlamlı olduğunu aktaran Davutoğlu, sürecin buraya kadar olduğunu aktardı. 

Gelinen süreç maliyete dayalı değil
Tahsin Mertekçi’nin başka Teknik Adamlar ile bu süreç içerisinde görüşme yaptığı yönünde soru sorulması üzerine ise konuşan Gökmen Davutoğlu, bunları bu ülkede duymanın normal olduğunu ancak bu konu ile ilgili yorum yapmanın şu saatten sonra yersiz olduğunu vurguladı. Kendisinin gelinen süreç zarfında maddi konulardan dolayı bu kararı aldığının konuşulmasının kesinlikle yanlış olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı gelinen süreç içerisinde konunun maliyete dayalı olmadığını aktardı.

Başkanla görüşmedim
Yalova Kulüp Başkanı Tahsin Mertekçi ile yeni sezon ile ilgili uzun süreli görüşme yapılmadığının altını da çizen Gökmen Davutoğlu, oluşan bu ortamdan sonra yapılacak olan görüşmenin de sağlıklı olamayacağına dikkat çekti. Verdiği demeç ve söylemlerin net olduğunu aktaran Gökmen Davutoğlu, bu saatten sonra Yalova ile masaya oturmayacağını dile getirirken Yalova takımına önünde bulunan süre zarfında başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474