banner564

Nostaljinin kralı yaşandı

Merit Royal Hotel’de sahne alan ünlü sanatçı Coşkun Sabah dinleyenlerini müzik tünelinde yolculuğa çıkardı

Nostaljinin kralı yaşandı
banner598
Saim YILMAZ
Merit Royal Hotel’de sahne alan sevilen sanatçı Coşkun Sabah dinleyenlerini anılara sürükledi. Misafirlerinin özel isteği üzerine, Coşkun Sabah'ı hayranlarıyla buluşturan ve sahnesinde ağırlayan Merit Royal Hotel & Casino'da geçen hafta nostaljinin kralı yaşandı
Coşkun Sabah, kendisi ile özdeşleşen udu ile tüm masaları dolaşıp hayranlarıyla selamlaşarak "Böyle Bir Kara Sevda" şarkısı ile programına başladı. 
Yıldız Tilbe'den de şarkılar söyleyen Coşkun Sabah, "Gerçi Yıldız gibi oynayamam ama idare edin beni artık" diyerek hayranlarını hem güldürdü hem oynattı. Dünya çapında en iyi udi unvanını da taşıyan yakışıklı sanatçı, "Udu güzel çaldığımızı söylüyorlar madem, bu gece konuşturmamız lazım bu udu" sözlerinin ardından tadından yenmez bir ud resitali ile konukları mest etti. Hareketli şarkılarda, uduyla muhteşem bir görsel şölene imza atan ünlü sanatçı, hayranlarına nostaljik dakikalar yaşattı.

Konukları geçmişe götürdü...
Rahmetli Zeki Müren'i de anmadan geçmeyen vefalı sanatçı, Zeki Müren'in eşsiz şarkısı "Şimdi Uzaklardasın" ile konukları zamanda yolculuğa çıkardı. 
Ardından istek şarkılarına yer veren sanatçı, yine eşsiz sanat müziği şarkılarıyla ve birbirinden güzel alaturkalarla hayranlarına tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti. 
Konuklarının istek şarkılarını da kırmayan Coşkun Sabah, "Amerika'nın Santana'sı varsa Türkiye'nin de Coşkun Sabah'ı var" diyerek Batı soundundan bir yelpaze ile hayranlarını geçmişe götürdü. Coşkun Sabah, "Aşığım Sana", "Anılar", "Hatıram Olsun", "Bir Gülü Sevdim" klasikleriyle konukları geçmişe götürdü. Rahmetli üstad Kayahan'dan şarkılar söyleyerek büyük ustayı da saygıyla anmadan geçemedi. 

Coşkun Sabah bayan hayranlarının markajında...
Sanatçı, gece boyunca misafirlerin nabzına göre zaman zaman hareketli, zaman zaman da duygusal şarkılarla programını sürdürürken hayranları da şarkılara eşlik ederek sanatçıyı onore ettiler. Bayan hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Coşkun Sabah, hemen hemen bütün hayranlarıyla fotoğraf da çekindi. 
Ünlü sanatçıya Merit Hotelleri adına çiçek takdim edildikten sonra, istek üzerine yeniden "Anılar" şarkısını seslendiren sanatçı, bir başka Merit Royal sahnesinde tekrar hayranlarıyla buluşabilmek dileğiyle programını bitirdi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474