banner564

“Hoş geldiniz gecesi”

DAÜ Uluslararası Yaz Okulu düzenlenen renkli etkinlikle başladı

“Hoş geldiniz gecesi”
banner598
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası İlişkiler ve Tanıtım İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcılığı tarafından organize edilen ve dünyanın birçok farklı ülkesinden öğrencilerin katılarak eğitim aldığı Uluslararası Yaz Okulu düzenlenen “Hoş geldiniz gecesi” ile başladı.
DAÜ Deniz Tesisleri’nde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Uluslararası İlişkiler ve Tanıtım İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca, Uluslararası Yaz Okulu’nun her yıl yüzlerce öğrenciyi ağırladığını vurguladı. 
Açılışta konuşan DAÜ Uluslararası Yaz Okulu Koordinatörü Özgür Taşçıoğlu, DAÜ’nün her yaz dönemi farklı ülkelerden ve yaş gruplarından yüzlerce öğrenciye Yaz Okulu kapsamında ev sahipliği yaptığına değinerek, Uluslararası Yaz Okulu’na farklı ülkelerden gelen 12 yaş üstü kişilere kısa dönem akademik programlar sunulduğunu aktardı. Gecede konuşan DAÜ İran grup lideri Peyman Soltani, DAÜ Gambiya Temsilcisi Lamin Minteh de birer konuşma yaptı.
Açılış konuşmalarının ardından DAÜ ve Uluslararası Yaz Okulu hakkında bilgiler içeren tanıtım videosunun gösterimi gerçekleştirildi. Gecede canlı müzik performanslarının yanı sıra tiyatro gösterisi ve dans gösterileri de gerçekleştirildi. Ayrıca, gecede kısa dönem eğitim programlarında Türkçe kursunu tamamlayan öğrencilere sertifikaları da verildi. Söz konusu geceye DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam da katılarak Yaz Okulu’na gelen öğrencilerle ilgilendi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474