banner564

Karava’nın güzel günü 4-2

Çok ağır bir zeminde oynanan maçta Merit Alsancak Yeşilova, devreyi geride tamamlamasına rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi

Karava’nın güzel günü 4-2
banner598

 Yer: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı.

Hakemler: Mehmet Sezener-Fatih Bardakçıoğlu-İsmail Ercan
Merit Alsancak Yeşilova: İrfan, Mustafa, Vakkas, Medi, Binya, Ergin (İlyas Dk. 31), Yasin, E. Sonay ( Billy Dk. 71) Hamis, Makoun, Burak (Memduh Dk. 75)
Cihangir: Tuğcan, Fırat, Nurettin, Ertan, Erol, Musa, Yannick, Oliver Uche, Henry, Çağlar (Doğan Dk. 49)
Goller: Dk. 9 ve 46 Vakkas, Dk. 53 ve 90+4 Yasin (Merit Alsancak Yeşilova)  Dk. 14 Ertan, Dk. 34 Musa (Cihangir)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde Merit Alsancak Yeşilova ile Cihangir arasındaki karşılaşmayı Merit Alsancak Yeşilova 4-2 kazanarak haftayı 3 puanla kapadı.
  9. dakikada Merit Alsancak Yeşilova, rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Vakkas’ın mükemmel vuruşun da top köşeden ağlara gitti ve ev sahibi 1-0 öne geçti.
  14. dakikada kullanılan korner atışında Erol’un kafa ile aşırttığı topu iyi takip eden Ertan, kafa ile topu filelere göndererek Cihangir adına skoru 1-1 yaptı.
  27. dakikadaki Cihangir atağında defansın uzaklaştıramadığı topa Uche vurdu, kaleci İrfan mükemmel uzandı ve topu kornere attı.
  34. dakikada Cihangir öne geçti. Bu dakikada Uche’nin sağdan ortasında Henry topa vuramadı. Topu önünde bulan Musa, çarpraz pozisyonda olmasına rağmen topu ağlarla buluşturdu ve takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi.
  45+1’nci dakikada Merit Alsancak Yeşilova takımından Mustafa’nın ortasında, Ertan’ın ters vuruşunda kaleye gitmekte olan topu kaleci Tuğcan kornere atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.
  46. dakikada skora denge geldi. Merit Alsancak Yeşilova’dan Mustafa’nın sağdan sert ortasında, Çağlar’ın yüzüne çarpan top Vakkas’ın önünde kaldı. Vakkas da çok sert vurarak topu ağlara yollayarak takımına beraberliği getiren golü attı. 2-2
  53. dakikada Yasin E. Sonay verkaçında Yasin, topu filelere göndererek Merit Alsancak Yeşilova’yı 3-2 öne geçirmiş oldu.
  70. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Makoun’un pasında Yasin’in ceza alanına girdiği andaki vuruşunda top uzak direk dibinden dışarı gitti.
  80. dakikada Vakkas’ın kullandığı serbest vuruşta Hamis’in kafa vuruşunda top üst direkten dışarı gitti.
  79. dakikada Cihangir’den Fırat iki rakibinden kurtulduktan sonra kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen çarpraz pozisyondaki vuruşunda topu dışarı attı.
  86. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Billy’nin ceza alanı dışından vuruşunda top üst direkten dışarı gitti.
  90+2’nci dakikada Cihangir’den Fırat’ın kullandığı serbest vuruşta top iki direğin birleştiği yere vurarak auta gitti.
 90+4’ncü dakikada günün başarılı adamlarından Makoun’un ara pasında yine günün bir başka başarılı adamı Yasin topu filelere göndererek skoru 4-2 yaptı ve maçın da skorunu belirlemiş oldu. A-2 gençler maçını Cihangir gençleri 3-1 kazandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474