banner564

“Kaş Fatihleri” Cahitoğlu’nu ziyaret etti

Antalya’da yapılan Rally Antiphellos’ta dereceye giren ekiplerimiz Spor Dairesi Müdürü’ne bilgi verdi

“Kaş Fatihleri” Cahitoğlu’nu ziyaret etti
banner598
Türkiye’nin en büyük ve en önemli motorsporları organziasyonlarından biri, Rally Antiphellos’ta ilk üç sırayı alan yarışmacılarımız, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti.
27-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’nın Kaş ilçesinde yapılan 4 günlük Off Road Rally-Raid mücadelesi, Rally Antiphellos’ta dereceye giren ekiplerimiz, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Ralli ve Raid olmak üzere iki ana kategori üzerinden yapılan, toplamda 54 yarışmacı ekibin mücadele ettiği ve toplamı 350 kilometre olan yarış sonunda ilk 3 sırayı alan ekiplerimiz; Cem Aytaç-İrfan Topcu, Halim Kahveciler-Ramadan Uzun ve Göksel Macila-Doğu Gürsesler, Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü Başkanı Zeki Topcu ile birlikte teşekkür ziyaretini gerçekleştirdi.
Ekiplerimizin başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Cahitoğlu, “Mücadelenizi anbean takip ettik. Böylesi büyük bir organizasyonda bizi, ülkemizi çok iyi temsil ettiniz. İlk üç sırayı alarak bizi gururlandırdınız. Podyumu doldurmanızın yanı sıra dördüncü ekibin de bizden olması ayrıca gurur verici. Hepinizi bu başarınızdan dolayı kutlarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2017, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474