banner564

Kazanmalıyız

Gençlik Gücü karşısında 3 puanı hanesine yazdıran Yenicami, seriyi Ocak karşısında sürdürmek istiyor

Kazanmalıyız
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

Yalova mağlubiyeti ile lige başladıktan sonra geride kalan hafta Gençlik Gücünü mağlup eden Yenicami, ligin üçüncü haftasında deplasmanda karşılaşacağı Türk Ocağı maçına hazırlanıyor. Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu Pazartesi karşılaşacakları Türk Ocağı maçı öncesi yaptığı açıklamada lige mağlubiyetle başladıklarını, Gençlik Gücü karşısında aldıkları galibiyetin ise arkasını getirmek istediklerini söyledi.

İki takım açısından zor olacak
Türk Ocağı’nın iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Sedat Devecioğlu, lige iyi girmiş olmayışlarından dolayı, rakipleri karşısında son derece dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Geçen yıl yakaladıkları hava ve galibiyet serisinin unutulmaması gerektiğini de aktaran Devecioğlu, takımını zorlu maça iyi hazırlayacaklarını vurguladı. Türk Ocağının puan yada puanlar açısından maça önem vereceğini söyleyen Devecioğlu, Yenicami olarak seri yakalamak istediklerini belirtirken, kredilerini Yalova maçında tükettiklerini aktardı.

Tam kadroyuz
Hüseyin Sadıkların cezasının tamamlanması ile birlikte kadro olarak eksiksiz olduklarını belirten Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, kazanmamak adına önlerinde sebep ve engelin olmadığını vurguladı. Hem oyun hem konum anlamında Hüseyin Sadıklar’ın aralarına gelmesi ile birlikte takımın daha iyi noktaya geleceğini de belirten Devecioğlu, tüm hazırlıkların Pazartesi akşamı oynanacak olan Türk Ocağı maçına yapıldığını söyledi. 8 idman ile hazırlanacakları Türk Ocağı maçının zor olacağını aktaran Devecioğlu, galip gelip yola devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474